cyyp

Başarılı
Merhaba, Amazon üzerinden monitör kolu aldım ve kargo geldiğinde kutusu biraz hasarlıydı ancak sorun etmedim ürünü kurdum ama masama uyumlu olmadı ürüne vs hiçbir zarar vermedim, hiç böyle bir durum yaşayan var mı aranızda süreç nasıl işliyor?

Saticisi Amazon oldugu icin yanlis siparis verildigini isaretleyeceksin iade seceneklerinde sana kod verilecek kodla geri gondereceksin. 1 haftaya iade kabul olur.

Sorun olmaz, karşı taraf kabul etmese bile Amazon size para iadesi yapıyor. Önemli olan üründe sorun olmaması.

Yok üründe bir problem yok geldiği gibi geri her şeyiyle paketledim şu an hazır bekliyor müsait olduğunda işlemi yapacağım.

Bu durumda Amazon ile iletisime gec iade kabul edilmezse. Amazon urunlerin kendi garantisi altinda oldugunu iddia ediyor.

İnşallah hocam büyük hevesle aldım ama bazen yapacak bir şey yok.

Yok üründe bir problem yok geldiği gibi geri her şeyiyle paketledim şu an hazır bekliyor müsait olduğunda işlemi yapacağım.

İnşallah hocam büyük hevesle aldım ama bazen yapacak bir şey yok.
Hocam aslinda tuketici hakem heyetiyle iade edersiniz son care caninizi sıkmayın. Cunku buyuk ihtimal yanlis bilgi yazilmis urunle ilgili yoksa neden uyumsuz olsunki sizin monitorle.