Detaylar
Kim cevapladı?Henüz bir şey seçmedim. Ürünün kusuru yok ama hiç beğenmediğim için iade ediyorum. Burdaki seçim iadenin kabulü için önemli mi ona göre dürüst olacağımEğer siz eve geli seçmediyseniz eve kimse gelmez, yine de mailin içeriğini kontrol edin.
Dosya Ekleri
yunusalp99
Becerikli
Evden teslimatı seçtiyseniz eğer size kod verilir o kodu gelen kuryeye söylemeniz yeterli. Ama seçmediyseniz sizin gidip teslim etmeniz gerekir gene kod ile. Amazon müşteri hizmetlerine bağlanın direk onlar söyler zaten oradan gene değiştirebilirsiniz. Eve gel al demediyseniz iadeyi edersiniz eve gelip alacakları seçeneği seçip tekrar oluşturursunuz. Size bütün yapabileceğiniz yolları söyledim. En garantisi müşteri hizmetlerine bağlanıp 1 dk sürmüyor halledebilirsiniz.
Amazon iade konusunda yardımcı oluyor sebep açıklamaksızın Prime üyesi iseniz 1 ay içerisinde iade hakkınız mevcut.
Henüz bir şey seçmedim. Ürünün kusuru yok ama hiç beğenmediğim için iade ediyorum. Buradaki seçim iadenin kabulü için önemli mi ona göre dürüst olacağım.
Amazon iade konusunda yardımcı oluyor sebep açıklamaksızın Prime üyesi iseniz 1 ay içerisinde iade hakkınız mevcut.
Evden teslimatı seçtiyseniz eğer size kod verilir o kodu gelen kuryeye söylemeniz yeterli. Ama seçmediyseniz sizin gidip teslim etmeniz gerekir gene kod ile. Amazon müşteri hizmetlerine bağlanın direk onlar söyler zaten oradan gene değiştirebilirsiniz. Eve gel al demediyseniz iadeyi edersiniz eve gelip alacakları seçeneği seçip tekrar oluşturursunuz. Size bütün yapabileceğiniz yolları söyledim. En garantisi müşteri hizmetlerine bağlanıp 1 dk sürmüyor halledebilirsiniz.
Amazon iade konusunda yardımcı oluyor sebep açıklamaksızın Prime üyesi iseniz 1 ay içerisinde iade hakkınız mevcut. İade ederken evden teslimatı seçin gelen kuryeye size verilen kodu söyleyin güzelce paketleyin bitti gitti
Ürün desteği alın ve Ürünleri iade et diye iki seçenek var hangisinden ilerlemeliyimEvden teslimatı seçtiyseniz eğer size kod verilir o kodu gelen kuryeye söylemeniz yeterli. Ama seçmediyseniz sizin gidip teslim etmeniz gerekir gene kod ile. Amazon müşteri hizmetlerine bağlanın direk onlar söyler zaten oradan gene değiştirebilirsiniz. Eve gel al demediyseniz iadeyi edersiniz eve gelip alacakları seçeneği seçip tekrar oluşturursunuz. Size bütün yapabileceğiniz yolları söyledim. En garantisi müşteri hizmetlerine bağlanıp 1 dk sürmüyor halledebilirsiniz.
yunusalp99
Becerikli
iade eti seçiceksiniz ondan sonra evden teslimat seçeneğini seçin kod gelicek onuda kurye geldiğinde paylaşmanız lazımÜrün desteği alın ve Ürünleri iade et diye iki seçenek var hangisinden ilerlemeliyim
Henüz bir şey seçmedim. Ürünün kusuru yok ama hiç beğenmediğim için iade ediyorum. Buradaki seçim iadenin kabulü için önemli mi ona göre dürüst olacağım.
İadeden yana sorun yaratmayan sayılı firmalardan biri hocam, gönül rahatlığıyla beğenmedim diyerek yollayabilirsin. Zaten kanunen de 14 gün içerisinde iade hakkın mevcut.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-