Bence tamamen laf cambazlığı var. Örnek veriyorum Meyer Gaming yazı olarak sanki iade hakkını daha iyi tanıyor gibi lakin o da Wraith'ten farksız.
Onlarin ne dedigi belli degil hocam, bir yerde iade var diyip bir yerde yok diyorlar.

Bu kesinti olayi fazla sacmalamayacaklarsa mantikli, herkes kazaniyor. Win-win. Ancak abartirlarsa orasi kotu. Zaten yasal olarak boyle bir durum yok. Kesintisiz vermeleri lazim.

Adamlar tekel konumda olduğu için bu kadar rahat. Rakibi yok ki. Türkiye de satılan ekipmanların %80'ini Wraith getiriyor ülkeye.

Getirdikleri ekiplanlar da gerçekten çok iyi. Dandik 3 büyüklerin ürünlerine maruz kalmıyorsunuz.

Satış sonrası destek, iade ya da teknik servisleri rezalet zaten, bunun da sebebi yukarıda dediğim gibi tekel olmaları. Rakip firma olmayıncaya kadar da böyle devam edecek. Kimse düzelmesini beklemesin.
Yasalar cok net aslinda ama denetleyen olmayinca... Belki de tanidiklari vardir :)

Zamanında kendilerinden Dragonfly mouse aldım ve iademi kabul etmediler. 2 hafta içerisinde dönüş yapmama rağmen hijyen kuralları gereği deyip almadılar.

Bu konuda gerekli mercilere başvurdum ama aradan geçen süre içerisinde param çok değer kaybetti. Bir gün iade olsa bile o para enflasyondan ötürü aynı para olmayacak.

Siz siz olun mutlaka tanınan sitelerden alın ürünlerinizi.