Alparow Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 634 Çözümler 1 Beğeniler 133 16 Eylül 2025 #1 Selam, Jalopy'i oyununu kartla satın aldım. Beceremedim ve iade talebi başlattım. Steam bakiyesi ile oyun aldığımda 1 saat içinde iade kabul oluyordu ancak 1 gün geçti ve iade gerçekleşmedi. Ben de bir daha iade talebi başlattım. Ne zaman iade olur?
Selam, Jalopy'i oyununu kartla satın aldım. Beceremedim ve iade talebi başlattım. Steam bakiyesi ile oyun aldığımda 1 saat içinde iade kabul oluyordu ancak 1 gün geçti ve iade gerçekleşmedi. Ben de bir daha iade talebi başlattım. Ne zaman iade olur?
Audi A2.5 Başarılı Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 173 Beğeniler 95 16 Eylül 2025 #2 Oyunu 2 saatten fazla mı oynadın ya da 2 hafta sonramı iade ettin peki iade ederken oyunu sildin mi?
KS KS Alparow Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 634 Çözümler 1 Beğeniler 133 16 Eylül 2025 #3 Audi A2.5 dedi: Oyunu 2 saatten fazla mı oynadın ya da 2 hafta sonramı iade ettin peki iade ederken oyunu sildin mi? Genişletmek için tıkla... Oyunu 12 dakika oynadım ve aldığım gün iade talebi başlattım oyunuda sildim. Çözümü var mı? Son düzenleme: 16 Eylül 2025
Audi A2.5 dedi: Oyunu 2 saatten fazla mı oynadın ya da 2 hafta sonramı iade ettin peki iade ederken oyunu sildin mi? Genişletmek için tıkla... Oyunu 12 dakika oynadım ve aldığım gün iade talebi başlattım oyunuda sildim. Çözümü var mı?
5 5124 Ziyaretçi 16 Eylül 2025 #4 Sabırla bekleyin. Bazen geç onaylanabiliyor, benim de başıma gelmişti. Ayrıca alınan tarihe bakın sadece oynama süresini baz almayın, tarihte önemli.
Sabırla bekleyin. Bazen geç onaylanabiliyor, benim de başıma gelmişti. Ayrıca alınan tarihe bakın sadece oynama süresini baz almayın, tarihte önemli.
KS KS Alparow Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 634 Çözümler 1 Beğeniler 133 16 Eylül 2025 #5 Silinen üye dedi: Sabırla bekleyin. Bazen geç onaylanabiliyor, benim de başıma gelmişti. Ayrıca alınan tarihe bakın sadece oynama süresini baz almayın, tarihte önemli. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
Silinen üye dedi: Sabırla bekleyin. Bazen geç onaylanabiliyor, benim de başıma gelmişti. Ayrıca alınan tarihe bakın sadece oynama süresini baz almayın, tarihte önemli. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.