Merhaba, 18 Şubat'ta Steam üzerinden RE4 Remake almıştım fakat sonrasında oyunu daha hiç indirmeden iade ettim (yine 18 Şubat birkaç saat sonra). 20 Şubat'ta mail adresime Steam'den iadeniz onaylanmıştır diye bir mail aldım fakat bugün 2 Mart hala kartıma yansıyan bir iade yok. Banka ile görüştüm, hesabınıza bir iade talebi olmamış diyor. Ne yapmalıyım, yardım eder misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Bu hafta içi gelmiş olur bence.
Hellmonger
Becerikli
Merhaba, 18 Şubat'ta Steam üzerinden RE4 Remake almıştım fakat sonrasında oyunu daha hiç indirmeden iade ettim (yine 18 Şubat birkaç saat sonra). 20 Şubat'ta mail adresime Steam'den iadeniz onaylanmıştır diye bir mail aldım fakat bugün 2 Mart hala kartıma yansıyan bir iade yok. Banka ile görüştüm, hesabınıza bir iade talebi olmamış diyor. Ne yapmalıyım, yardım eder misiniz?
7-10 gün sürüyor bu tamamen banka ile alakalı bazı bankalar bekletiyor. Bazı bankalar hemen onaylıyor.
Steam desteğe az önce yazdım, ne zaman dönerler bilemiyorum?
steam destek kısmında 7 ila 14 gün yazıyor, ben ziraat bankası kullanıyorum iletişime geçtiğimde de hesabınıza bir iade talebi gelmemiş dediler.7-10 gün sürüyor bu tamamen banka ile alakalı bazı bankalar bekletiyor. Bazı bankalar hemen onaylıyor.
Şimdi cevap geldi.
Dosya Ekleri
Hellmonger
Becerikli
Steam desteğe az önce yazdım, ne zaman dönerler bilemiyorum?
Steam destek kısmında 7 ila 14 gün yazıyor, ben Ziraat Bankası kullanıyorum iletişime geçtiğimde de hesabınıza bir iade talebi gelmemiş dediler.
Ben İş Bankası kullanıyorum iadeyi yaptım 3 saat olmadı tak iadem geldi para bile yattı. Banka farkı.
Param kalmaz yani değil mi?Ben İş Bankası kullanıyorum iadeyi yaptım 3 saat olmadı tak iadem geldi para bile yattı. Banka farkı.
Eninde sonunda yatar hesabıma.
Hellmonger
Becerikli
Param kalmaz yani değil mi?
Eninde sonunda yatar hesabıma.
Yok hocam kalmaz ama biraz beklemiş olursunuz. Merak etmeyin.