31871

Gelişen
Merhaba, 18 Şubat'ta Steam üzerinden RE4 Remake almıştım fakat sonrasında oyunu daha hiç indirmeden iade ettim (yine 18 Şubat birkaç saat sonra). 20 Şubat'ta mail adresime Steam'den iadeniz onaylanmıştır diye bir mail aldım fakat bugün 2 Mart hala kartıma yansıyan bir iade yok. Banka ile görüştüm, hesabınıza bir iade talebi olmamış diyor. Ne yapmalıyım, yardım eder misiniz?

Merhaba, 18 Şubat'ta Steam üzerinden RE4 Remake almıştım fakat sonrasında oyunu daha hiç indirmeden iade ettim (yine 18 Şubat birkaç saat sonra). 20 Şubat'ta mail adresime Steam'den iadeniz onaylanmıştır diye bir mail aldım fakat bugün 2 Mart hala kartıma yansıyan bir iade yok. Banka ile görüştüm, hesabınıza bir iade talebi olmamış diyor. Ne yapmalıyım, yardım eder misiniz?

7-10 gün sürüyor bu tamamen banka ile alakalı bazı bankalar bekletiyor. Bazı bankalar hemen onaylıyor.

Steam destek ile iletişime geçtiniz mi?
Steam desteğe az önce yazdım, ne zaman dönerler bilemiyorum?

7-10 gün sürüyor bu tamamen banka ile alakalı bazı bankalar bekletiyor. Bazı bankalar hemen onaylıyor.
steam destek kısmında 7 ila 14 gün yazıyor, ben ziraat bankası kullanıyorum iletişime geçtiğimde de hesabınıza bir iade talebi gelmemiş dediler.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-03-02 224422.webp
    Ekran görüntüsü 2026-03-02 224422.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 37
Steam desteğe az önce yazdım, ne zaman dönerler bilemiyorum?

Steam destek kısmında 7 ila 14 gün yazıyor, ben Ziraat Bankası kullanıyorum iletişime geçtiğimde de hesabınıza bir iade talebi gelmemiş dediler.

Ben İş Bankası kullanıyorum iadeyi yaptım 3 saat olmadı tak iadem geldi para bile yattı. Banka farkı.