byderdo

Uzman
Merhaba, Tebilon'dan 3 gün önce aldığım anakart iade ürünü olarak geldi. Anakart ve 2-3 kılavuzu dışında çoğu şey açılmıştı, açılış videoları falan izledim, bariz farklar var bunun için iade edilmeli mi?

Benzer durum İtopya'dan aldığım monitörde başıma geldi. İade ürün olmasına ek aynı zamanda serviste onarım görmüş bir monitördü gelen. Açılış videolarını izlediğim için ne ile karşılaşacağımı çok iyi biliyordum. Fakat kutuda çıkan parçaların hiçbirinin koruyucu unsuru yoktu ve bazılarında çizikler vardı. Zaten bunlar iade etmeye karar vermeme yetti. Üstüne seri numarasından kontrol ettiğimde onarım görmüş cihaz olduğunu öğrendim. Direkt iade ettim. Ben olsam iade ederdim ilerde bir sorun yaşanırsa veya şu an taktığında çalışmazsa sana kalkıp "siz bunu bunca zaman kullanmışsınız sizin hatanız veya montajını yapmışsınız biz bunu alamayız" gibi bahaneler sunamazlar.

Merhaba, Tebilon'dan 3 gün önce aldığım anakart iade ürünü olarak geldi. Anakart ve 2-3 kılavuzu dışında çoğu şey açılmıştı, açılış videoları falan izledim, bariz farklar var bunun için iade edilmeli mi?
Sıfır parası vermişsin, sana ne kadar kullanıldığı belli olmayan cihaz satmışlar. Tabii ki iade edeceksin hocam.

Sıkıntı olmaz bence tak kullan sorun çıkarsa iade edersin.
Senin mantığınla sıfır parasına ikinci el cihaz alınsa sıkıntı yok, sen kullanırsın iadeli malları.

Sıfır parası vermişsin, sana ne kadar kullanıldığı belli olmayan cihaz satmışlar. Tabii ki iade edeceksin hocam.

Senin mantığınla sıfır parasına ikinci el cihaz alınsa sıkıntı yok, sen kullanırsın iadeli malları.

Benzer durum İtopya'dan aldığım monitörde başıma geldi. İade ürün olmasına ek aynı zamanda serviste onarım görmüş bir monitördü gelen. Açılış videolarını izlediğim için ne ile karşılaşacağımı çok iyi biliyordum. Fakat kutuda çıkan parçaların hiçbirinin koruyucu unsuru yoktu ve bazılarında çizikler vardı. Zaten bunlar iade etmeye karar vermeme yetti. Üstüne seri numarasından kontrol ettiğimde onarım görmüş cihaz olduğunu öğrendim. Direkt iade ettim. Ben olsam iade ederdim ileride bir sorun yaşanırsa veya şu an taktığında çalışmazsa sana kalkıp "siz bunu bunca zaman kullanmışsınız sizin hatanız veya montajını yapmışsınız biz bunu alamayız" gibi bahaneler sunamazlar.

Dün akşam kurulumu yaptım.