Pinler temiz demiş, sıkıntı yoksa kullanabilir, bir sorun görmedim ben ama olması gereken eğer iade ise tabii ki de iade olduğu söylenmeli, ona göre fiyatında indirim yapılmalı.
Dediğin gibi olsa iadeli ürünler için ayrı satarlar zaten, bunların amacı sıfır diye zarar etmeden satmak. Sorunsuz ve sıkıntı olmaması problem değil, problem sıfır ürün gönderilmeyip sıfır parası alınması.

Kurulum yaptım söküp iade edebilir miyim?
Edersin, sorun çıkarırlarsa da durumunu anlatırsın hiç olmadı forumda konu aç, Şikayetvar'da felan konu aç biz destekleriz. Hemen de esip gürleme ama önce bi gitsin ürün sıkıntısız iade alırlarsa sıkıntı yok, almazlarsa bu dediklerimi yap.

Dediğin gibi olsa iadeli ürünler için ayrı satarlar zaten, bunların amacı sıfır diye zarar etmeden satmak. Sorunsuz ve sıkıntı olmaması problem değil, problem sıfır ürün gönderilmeyip sıfır parası alınması.

Edersin, sorun çıkarırlarsa da durumunu anlatırsın hiç olmadı forumda konu aç, Şikayetvar'da falan konu aç biz destekleriz. Hemen de esip gürleme ama önce bir gitsin ürün sıkıntısız iade alırlarsa sıkıntı yok, almazlarsa bu dediklerimi yap.

Direk Şikayetvar talep oluşturdum umursamayacaklarını farz ederek.