25 Eylül'de Steam üzerinden FC 27 ve Assassin's Creed Mirage oyunları için iade talebinde bulundum. İki iade de Steam tarafından kabul edildi ve toplamda yaklaşık 82 dolar iade bekliyordum.
5 Ekim'de sadece 1.800 TL iade gelmiş, geri kalan 2.200 TL yok ve şu an 6 Ekim, hala para gelmemiş. Ne yapmalıyım, biraz daha beklemem gerekiyor mu yoksa bankayı arayayım mı?
Tekrar sorun, diğer iadenin gelmediğini söyleyin. Paranın da parça parça geldiğini iletin. Ayrıca banka ile de iletişime geçin, onlardan kaynaklı bir sorun da olabilir.
25 Eylül'de Steam üzerinden FC 27 ve Assassin's Creed Mirage oyunları için iade talebinde bulundum. İki iade de Steam tarafından kabul edildi ve toplamda yaklaşık 82 dolar iade bekliyordum.
5 Ekim'de sadece 1.800 TL iade gelmiş, geri kalan 2.200 TL yok ve şu an 6 Ekim, hala para gelmemiş. Ne yapmalıyım, biraz daha beklemem gerekiyor mu yoksa bankayı arayayım mı?
Eğer Steam tamamıyla ürünleri iade ettiyse iş banka firmasına kalıyor. Ne kadar sürede iade edeceklerini ya da toplu şekilde para iadesi yapacakları da meçhul oluyor. Bankadan aldığım zaman da ettiğim iadeler tek seferde değil parça parça olarak veriliyordu, bu da bayağı can sıkıcı durum.