Steam İadesi eksik geldi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lessra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 134
  • Etiketler Etiketler
    steam

Lessra

Üstün
25 Eylül'de Steam üzerinden FC 27 ve Assassin's Creed Mirage oyunları için iade talebinde bulundum. İki iade de Steam tarafından kabul edildi ve toplamda yaklaşık 82 dolar iade bekliyordum.
5 Ekim'de sadece 1.800 TL iade gelmiş, geri kalan 2.200 TL yok ve şu an 6 Ekim, hala para gelmemiş. Ne yapmalıyım, biraz daha beklemem gerekiyor mu yoksa bankayı arayayım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bankalarda doların alışı ve satışında fark olduğu için iadelerde de aynısı oluyor. Ben de Ziraat kullanıyorum, iadem her zaman az geliyor.

Arayabilirsiniz. Tek seferde iade ettiyseniz birlikte gelmesi lazımdı.

Bankalarda doların alışı ve satışında fark olduğu için iadelerde de aynısı oluyor. Ben de Ziraat kullanıyorum, iadem her zaman az geliyor.
2.200 TL'lik fark makas farkından bağımsızdır.

Ayrı ayrı iade ettiyseniz ayrı geçiyor olabilir ama bankaya ve Steam desteğe sorun bence.

82 Dolar neredeyse 4000 TL yapıyor bana gelen para 1800 TL hadi 200 300 tl olsa anlarım okeyim 2000 tl yok.

Ayrı ayrı iade ettiyseniz ayrı geçiyor olabilir ama bankaya ve Steam desteğe sorun bence.

25 Eylül sabah 8'de oluşturdum, 2 talebi de aynı gün içinde kabul edildi. 2 talepte maile bildirim geldi, kartınıza iade edildi diye 2 oyun.

Steam desteğe sordum 14 gün içinde gelir dedi bugünle 11 gün oldu ve 1800 TL tek sefer de gelmedi parça parça geldi 3 tane 600 TL.

Steam desteğe sordum 14 gün içinde gelir dedi bugünle 11 gün oldu ve 1800 TL tek sefer de gelmedi parça parça geldi 3 tane 600 TL.
Tekrar sorun, diğer iadenin gelmediğini söyleyin. Paranın da parça parça geldiğini iletin. Ayrıca banka ile de iletişime geçin, onlardan kaynaklı bir sorun da olabilir.

Bankayı aradım yarın iadeniz hesabınıza yansıyacak dedi. Yarını beklicem bakalım cevaplar için teşekkürler.

Eğer Steam tamamıyla ürünleri iade ettiyse iş banka firmasına kalıyor. Ne kadar sürede iade edeceklerini ya da toplu şekilde para iadesi yapacakları da meçhul oluyor. Bankadan aldığım zaman da ettiğim iadeler tek seferde değil parça parça olarak veriliyordu, bu da bayağı can sıkıcı durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…