Amazon İadesi hangi kargo ile gider?

SHERLOCKED 52

Üstün
Selam. Az önce NB F80 için iade barkodu aldım ama hangi kargoya götüreceğim belirtilmemiş. Kargo kodu da yok. Sadece paketin dışına ve içine yapıştırmam için barkod verildi. Seçtiğiniz kargo ile gönderimi sağlayabilirsiniz yazıyor. Kargo ücretini kendim mi ödeyeceğim?

Kolay gelsin ile gelmedi mi? Kapıdan iade seçeneği olmalı.

Genelde Kolay Gelsin ile geliyorsa MNG ile iade alıyorlardı diye biliyorum. (Resmi Satıcı Amazon ise) Diğerlerinde de muhtemelen aynıdır. Ücret konusunda bir bilgim yok.

Ürün zaten elimde ama ihtiyacım kalmadı.

Evet, kolay gelsin ile geldi.

Demek istediğim Amazon gelip alabiliyor ürünü sizin bir yere bırakmanıza gerek olmuyor. Arayüzden bulamadyısan hazır açık iken müşteri hizmetlerine danış yardımcı olurlar.

Kolay gelsin evden al ile teslim ediyorsanız koda gerek yok paketi kuryeye vermeniz yeterli. MNG şubeye teslim et seçtiyseniz kodun mail olarakta gelmesi lazım.

Demek istediğim Amazon gelip alabiliyor ürünü sizin bir yere bırakmanıza gerek olmuyor. Arayüzden bulamadyısan hazır açık iken müşteri hizmetlerine danış yardımcı olurlar.
Kolay gelsin evden al ile teslim ediyorsanız koda gerek yok paketi kuryeye vermeniz yeterli. MNG şubeye teslim et seçtiyseniz kodun mail olarakta gelmesi lazım.
Evden aldırma seçeneği bana pek uygun değil maalesef.

İade etiketi kısmına girince çıkmıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…