@Dracula de samimiyetsiz olan bir şey yok o da sorun oldu diyor. Asıl siz Kurum ile ilgili bir gönderide İmamoğlu'nun yaptıklarından bahsederek peki yacılık yapıyorsunuz. Olay İmamoğlu değil şu an.
Türkiyeli Kürtler de vardır. Kürtlerden oy istemek ayıp değildir. Andımızın okunmasını istemek faşizmdir. AKP diğer partilerin faşizmi yüzünden her zaman kötünün iyisidir imajı çizmek.
@Dracula de samimiyetsiz olan bir şey yok o da sorun oldu diyor. Asıl siz kurum ile ilgili bir gönderide imamoğlu'nun yaptıklarından bahsederek peki yacılık yapıyorsunuz. Olay imamoğlu değil şu an.
Türkiyeli Kürtler de vardır. Kürtlerden oy istemek ayıp değildir. Andımızın okunmasını istemek faşizmdir. AKP diğer partilerin faşizmi yüzünden her zaman kötünün iyisidir imajı çizmek.
Haha. Komikmiş. Ait olduğun ülke ve millet için ilkeli bir şekilde çalışacağını söylediğin bir metnin neresi faşist? Büyük ihtimalle "Ne mutlu Türk'üm diyene" lafı sizi bir sebepten rahatsız ediyor da beni niye rahatsız etmiyor? Ben ırken Gürcüyüm ama ait olduğum milleti temsil eden Türk lafından utanıp sıkılmıyorum. Kimse de bana bunu zorlamıyor ben bu ülkenin vatandaşı olduğumdan dolayı bu metni kendi isteğimle ezberleyip ara sıra aklımdan geçiriyorum. Ha gidip okullarda her hafta başı sonu okutulsun falan gerek görmüyorum da, okunmaması için de bir sebep yok. Hatta düzgün vatandaş olmak bilinci aşılayabileceğinden okutulabilir de. Ayrıca alakayı da çözemedim bu gönderi ile andımızın.
Azınlıkları asimile etmemiz gerekirken, onların dilini kullanıp onların kültürünü yaşatırsak bu ülkede daha çok isyanlar çıkar. Bu dediğim birliği sağlamak içindir. Irkçılık vs. değildir.
Saygı duyarım hocam. Başka bir ırkı küçümsemek
yok ama ortada. Türk milletini üstün görmenin, Türk'lere çalışkan gibi nitelikler yüklemenin faşitlikle falan en ufak bir alakası yok.
Tabii ki asimile olacaksın küçük milliyetçi. Olmak istemiyorsan uzaklarda bir diyarlarda kendi devletini kurmayı deneyebilirsin. Okullarda sana Türkçe öğretilmesi bile bir asimiledir.