İBB adayı Murat kurum; Posu taktı, kürtçe konuştu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 995
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Dostum burada onun ne yaptığı bunun ne yaptığı değil insanların samimiyetsiz oluşudur anlatabiliyor muyum?
@Dracula de samimiyetsiz olan bir şey yok o da sorun oldu diyor. Asıl siz Kurum ile ilgili bir gönderide İmamoğlu'nun yaptıklarından bahsederek peki yacılık yapıyorsunuz. Olay İmamoğlu değil şu an.

Neden böyle bir şey yaptı hepiniz benden iyi biliyorsunuz değerli hocalarım. Yorumu sizlere bırakıyorum.

Türkiyeli Kürtler de vardır. Kürtlerden oy istemek ayıp değildir. Andımızın okunmasını istemek faşizmdir. AKP diğer partilerin faşizmi yüzünden her zaman kötünün iyisidir imajı çizmek.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Dracula de samimiyetsiz olan bir şey yok o da sorun oldu diyor. Asıl siz kurum ile ilgili bir gönderide imamoğlu'nun yaptıklarından bahsederek peki yacılık yapıyorsunuz. Olay imamoğlu değil şu an.

Olay memleket meselesi dostum, arkadaşlar örnek veriyor ya. Ben Ankara'da oturuyorum. Yerel seçimlerde Zafer Partisi adayı Bartu Soral'a vereceğim.

Türkiyeli Kürtler de vardır. Kürtlerden oy istemek ayıp değildir. Andımızın okunmasını istemek faşizmdir. AKP diğer partilerin faşizmi yüzünden her zaman kötünün iyisidir imajı çizmek.
Andımızın faşistlikle uzaktan yakından bağıntısı yok.

Andımızın okunmasını istemek faşizmdir
Haha. Komikmiş. Ait olduğun ülke ve millet için ilkeli bir şekilde çalışacağını söylediğin bir metnin neresi faşist? Büyük ihtimalle "Ne mutlu Türk'üm diyene" lafı sizi bir sebepten rahatsız ediyor da beni niye rahatsız etmiyor? Ben ırken Gürcüyüm ama ait olduğum milleti temsil eden Türk lafından utanıp sıkılmıyorum. Kimse de bana bunu zorlamıyor ben bu ülkenin vatandaşı olduğumdan dolayı bu metni kendi isteğimle ezberleyip ara sıra aklımdan geçiriyorum. Ha gidip okullarda her hafta başı sonu okutulsun falan gerek görmüyorum da, okunmaması için de bir sebep yok. Hatta düzgün vatandaş olmak bilinci aşılayabileceğinden okutulabilir de. Ayrıca alakayı da çözemedim bu gönderi ile andımızın.

Tabii ki asimile olacaksın küçük milliyetçi. Olmak istemiyorsan uzaklarda bir diyarlarda kendi devletini kurmayı deneyebilirsin. Okullarda sana Türkçe öğretilmesi bile bir asimiledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…