İBB adayı Murat kurum; Posu taktı, kürtçe konuştu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 995
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Birinin yanlışı diğerininkini örtmez, ikisi de Türkiye'de yapılmaması gerekenleri yapıyor.

Dostum ben Ankara da zafer partisinin adayına vereceğim. Doğruya doğru yanlışa yanlış denmediği için şu anda bu forum da tartışılıyor bu konular.

Aynen hepsi fetöcü zaten ülkede 1 milyondan fazla insan khk ile içeri atılabilir konumda. Bankasyadan hesabın olması yeterli. Ya da samanyolu yahut yumurcak izlemen. Zaman okuman. Herkes fetöcü.

Ali babacan savunmak için Evrensel doğruları savunmak ve birçok şey bilmek gerekli.

Son düzenleme:

Ali Babacan savunmak için siyasetten haberinizin olmaması lazım, gerisi gelir zaten. Ali Babacan direkt olarak Fetullahçıdır. Saçma sapan kişileri savunmayın şurada.

Bu arada Ali Babacan'a Fethullahçı demek için tek bir video yeterli.

Son düzenleme:

O zaman Meral Akşener de Ecevit'te, Alparslan Türkeş'te, Muharrem İnce'de, Özdağ'da, Özal'da, Besim Tibuk'ta vs. herkes FETÖ'cüdür. Boş argümanlar yerine daha tutarlı, elle tutulur bir şey koysan ya önüme, keşke. Desen ki Babacan döneminde ülke çok kötüydü. Ekonomi bitikti. İnsanlarımız borçlarından intihar ediyor. Yurt dışından her tarafa borçlandık. Dış işlerinde krize girdik. Hiçbir şekilde ters argüman sunamazsın. Çünkü bunların tersi yaşandı. Ermeni soykırımı yalanını atan Ermenistan geri adım attı. IMF'ye olan borç ödendi. Ekonomi çok daha iyi bir konuma geldi. İdeolojin her neyse, ona saygı duyuyorum ama senin benim ideolojime saygı duyduğun gibi cevap veriyorum. Kusura bakma.

Kürtlerin oyunu almak için yapıyor ve sanırsam işe de yarayacak.

Saygı duyarım hocam. Başka bir ırkı küçümsemek.
Yok ama ortada. Türk milletini üstün görmenin, Türk'lere çalışkan gibi nitelikler yüklemenin faşitlikle falan en ufak bir alakası yok.

Evet faşist demek yanlış. Orada haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…