- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Türk düşmanı bir varlık. Cashflow yanında Atatürk ile alakalı bir parça okurken kıpkırmızı olmuştu. Kimseye faydası yok, ne ülkeye ne de müzik camiasına. 15-16 yaş ergen tayfadan beğenen vardır belki.
ahmetxc9
Gelişen
LA Knight
Üstün
Şu elemanın normalde bu kadar popüler olma ihtimali yoktu. Bizim 0 ıq jellyfish milliyetçileri gelip sürekli adama saldırdılar bu da büyüdü gitti.
Bu ülkenin atmosferinde linç edilen, saçma bir şey yapan kişinin popüler olamaması İMKANSIZ.
Bu ülkenin atmosferinde linç edilen, saçma bir şey yapan kişinin popüler olamaması İMKANSIZ.
- Makaleler
- 1
Hayırsız vasıfsız elemanın teki. Bana uzak Allah'a yakın olsun.
DarthGorsoy
Bilgin
Sevmem, iğrenirim hatta. Sevilecek insan mı kalmadı memlekette?
Ssoulstealler59
Uzman
PKK destekçisidir kendisi. Eski tweetlerine bakabilirssiniz.
Son düzenleme:
Torukojin Kaneki
Başarılı
Nam-ı diğer Ebo. Ben sevmem, kendisi Türkçe rapi rezil etti.
Kendini Orkun'un programına sokarak temize çıkarmaya çalıştı. Ama sorular da yanlış. "Mafyayla çalıştığın iddialarına katılıyor musun?" dedi Orkun. Ebo da hayır dedi. Ama bu soru hatalı? İddiayı reddedebilir. Asıl soru "Mafyayla çalıştın mı?" olmalıydı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Göz göre göre hala devam ediyor her şey ortada ne yaptığını görüyoruz ama insanlar neden hala onlarla ilgileniyor? Çocukları ayrı yere koyuyorum Çakal ile AVM gezilerini gördük zaten. Kardeşinin Facebook mesajlarıda ortada Tarık Pasha'nın videosuda var.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.