Bitti. Kosamiyor cabalamiyor. Sanki sokaktan birini zorla cagirip gel oyna demiş gibi oynuyor. Çok özel bizim için ama bu seneden sonra gitmeli.

1761165819323.webp

Bir ara böyle bir Tweet atılmıştı. Benim düşüncem aynı bu şekilde Icardi için.

Bitti. Kosamiyor cabalamiyor. Sanki sokaktan birini zorla cagirip gel oyna demiş gibi oynuyor. Çok özel bizim için ama bu seneden sonra gitmeli.

Bugün haberini görmüştüm GS 2+1 yıl teklif etmeyi düşünüyormuş ama İcardi jübilesini GS'de yapıp futbolu bırakmak istiyormuş güya, yani ben futbolu bırakana kadar garanti sözleşme istiyorum diyor uyanık.

Adama 2 tane Miss World güzeli bulun nasıl kendine geliyor seyredin. Güney Amerikalıların zaafı güzellik tanrıçalarıdır.

Icardi düzenli antrenmanları aksatmayıp zayıflarsa ve karı kız işine de bir müddet uzak durursa o zaman Icardi gayet de iş yapar.

Bugün haberini görmüştüm GS 2+1 yıl teklif etmeyi düşünüyormuş ama İcardi jübilesini GS'de yapıp futbolu bırakmak istiyormuş güya, yani ben futbolu bırakana kadar garanti sözleşme istiyorum diyor uyanık.
Galatasaray’ın azıcık aklı varsa şimdi bırak git ya da direkt git der Icardi‘ye.

Son düzenleyen: Moderatör: