Dursun Özbek ve Okan Buruk'un bir açıklama yapma durumu yok ki? Sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalmış oyuncu istediği takım ile ön görüşme yapıp protokol imzalayabilir. Icardi'nin kalma durumu olsaydı Mart ayına kadar sözleşmesiz kalmazdı. Sene sonuna kadar idare ediyorlar işte.

Açıkçası Galatasaray'ın bu durdurulamaz yükselişi sebebiyle Türkiye içinde rekabet bitti ve basın da üzerimize tüm gücüyle yükleniyor. Çünkü rekabetin bitmesi diğer takımların tümü için yayın, sponsorluk ve store gelirlerinin düşmesi demek oluyor. Bu nedenle Galatasaraylılar olarak artık bizim bizden başka dostumuz yok. Bizi çok güçlü şekilde aşağı çekmek için herkes elinden geleni yapacak. Bu nedenle olumsuz haberlerin hızlıca yayılmasını buna bağlıyorum.

ANCAK. Icardi'nin gidecek olmasını Galatasaray adına "olumsuz" bir haber olarak görmüyorum. Icardi artık bu takımda görevini tamamladı. Sağ olsun yükselişimizde çok büyük payı var ama 2 senedir toplam 20 milyon Euro maaşı hiçbir şey yapmadan kazanmasına da gönlüm razı değil. Çok büyük para alıyor takımdan oynamadan. Ayrıca artık bizim oyun stilimize de uymuyor. Sistemimiz çok değişti ve atletik, kondisyonu yüksek oyunculardan oluşan bir takım olduk.

Gitmesini istiyorum. İşler daha fazla çirkinleşmeden bitsin bu sevda.

Şimdiden güle güle Icardi.