Bunu da ekleyeyim, bu bir çöpçatan uygulamasının tanıtım kampanyasına gelen başvurular. Ağır bir şekilde sansür uygulamak durumunda kaldım çünkü gizlilik sözleşmemiz var fakat buraya gelen başvurularda bile kişi başı talep edilen ücretler 5-10Bin tl civarında. Kaldı ki başvuru yapan kişiler de bilindik kişiler değil. Firmalar ödüyor özellikle yurt dışı pazarına sahip olanlar.
Detaylar
Kim cevapladı?İlk baştaki tablodaki ücretleri siz mi ödüyorsunuz? Neden bu kadar yüksek ücretler?Bunu da ekleyeyim, bu bir çöpçatan uygulamasının tanıtım kampanyasına gelen başvurular. Ağır bir şekilde sansür uygulamak durumunda kaldım çünkü gizlilik sözleşmemiz var fakat buraya gelen başvurularda bile kişi başı talep edilen ücretler 5-10Bin tl civarında. Kaldı ki başvuru yapan kişiler de bilindik kişiler değil. Firmalar ödüyor özellikle yurt dışı pazarına sahip olanlar.
Eki Görüntüle 61372
Markanın bize yapacağı ödeme bedelleri yazıyor, kişi başı ücretler. Bu ücretleri Influencer'lar talep ediyor, bunların üzerine komisyon oranları ve KDV'ler ekleniyor.İlk baştaki tablodaki ücretleri siz mi ödüyorsunuz? Neden bu kadar yüksek ücretler?
Yeni dünya düzeni bu şekilde.
Kötü rakamlar değil, Adsense'den 2014'de 1 dolar kazanmıştım.
Blackraven
Üstün
Bu tarz dört bir koldan reklamı yapılan ürünlerin kar marjlarının yüzde kaç bin seviyesinde olduğunu insanların akılları alamıyor maalesef. Elmas dediğin Afrika'da el kadar çocuklar tarafından dahi bulunabilen bir madenken tamamen sanal bir arz kıtlığı yaratıp dünyanın reklamı ile insanların talebini arttırıp devasa bir kar marjıyla satılıyor.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Yok ilk iki ay güzeldi de sonrasında depresyon ve reel sorunlar vurduğu için pek içerik üretemedim.Kötü rakamlar değil, Adsense'den 2014'de 1 dolar kazanmıştım.
Biraz saçma gelecek belki ama ilkelerime sıkı sıkı bağlı biriyimdir. Şansım olsa bile tek gelirim bu olsun istemem. Kişinin kendi emeğiyle kazanması gerektiğini düşünürüm. Sadece fotoğraf ve video atarak geçinsem içim rahat etmezdi.
Takipçiden ziyade erişim oranlarıyla ilgileniyoruz biz. Takipçi sadece Türkiye'ye özgü bir şey, Takipçi ne kadar yüksekse o kadar güven veriyor gibi bir algı var. Çok yanlış.Genel olarak pek şaşırmadım açıkcası. Yalnız 38k takipçiye 15k story bütçesi iyiymiş. "Bilmem ne severler derneği" tarzı hesaplar bile 38k takipçiyi çok kısa sürede kazanıyor.
Yeni dünya düzeni bu şekilde, herkes kolay yoldan zengin olmaya çalışıyor. Etrafınıza bir bakın son 5 senede dolandırıcılık bile inanılmaz arttı.Biraz saçma gelecek belki ama ilkelerime sıkı sıkı bağlı biriyimdir. Şansım olsa bile tek gelirim bu olsun istemem. Kişinin kendi emeğiyle kazanması gerektiğini düşünürüm. Sadece fotoğraf ve video atarak geçinsem içim rahat etmezdi.
O konuda haklısınız ancak 38.000 organik (bot olmayan) takipçisi olan birisinin etkileşiminin takipçi sayısıyla orantılı olacağını düşünüyorum. Aydınlatırsanız sevinirim.Takipçiden ziyade erişim oranlarıyla ilgileniyoruz biz. Takipçi sadece Türkiye'ye özgü bir şey, Takipçi ne kadar yüksekse o kadar güven veriyor gibi bir algı var. Çok yanlış.