İçimi yumuşak kahve önerisi

Eduscho Classic Coffee'si fena değil ve fiyatı uygun. Tchibo'da 120₺. Geçen Metro'dan indirimle 80'e almıştım.

Sanal Baharat'ın Tanzania Arabica ve Etiyopya Djimmah çekirdeklerinin içimi de güzeldir.

Tchibo 80 küsürdü A101'de. Hala öyleyse 2 tane alınır, ben şekersiz sütsüz içiyorum. Tadı gayet güzel.

Ben telefon alacağım zaman bu kadar araştırma yapmadım altı üstü kahve.

Git Nescafe 3'ü 1 arada al sütlü kahve iç mis gibi.

Ben sabah ice tea ile şeftali suyunu karıştırıp karışım içiyorum bir kahve için bu kadar kafa patlatmaya değmez hocam.

Kahve dünyasının filtre kahvesi pakette satılanlar 250gr olanlar gayet yumuşak içim. Tercih ederseniz aromalıları da var.

Ben 2 aydır bunu kullanıyorum içimi yumuşak ve tat olarak diğer tattıklarımdan daha iyi eğer denemek isterseniz buna bakmanızı öneririm.

3'ü 1 olanlar kahve bile değil. Sakın içmeyin derim. Kahve mevzusu aslında gittikçe derinleşen bir mevzu. French press, mokapot, v60 gibi farklı yöntemler. Çekirdek alıp kendinizin öğütmesi taze taze içmeniz gibi bir ton tercih var.

Ice tea de çöp içecek. Meyve suyu yerine meyveyi yemeği tercih ederim. Tabi herkesin kendi sağlığı kendi hayatı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…