Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Julius meinl jubilaum. Sanırım sadece Amazon'da satılıyor zaten. Sarı paketi gayet hafif bir tada sahip.
shiedae3
Başarılı
Julius meinl jubilaum. Sanırım sadece Amazon'da satılıyor zaten. Sarı paketi gayet hafif bir tada sahip.
Julius Meinl Jubilaum Öğütülmüş Filtre Kahve 220 Gram : Amazon.com.tr
Julius Meinl Jubilaum Öğütülmüş Filtre Kahve 220 Gram : Amazon.com.tr
amzn.eu
Blackraven
Üstün
Bundan bahsediyorsunuz değil mi? Çok hafif olmasa iyi olur kafein etkisi azalır mı?Julius Meinl Jubilaum Öğütülmüş Filtre Kahve 220 Gram : Amazon.com.tr
Julius Meinl Jubilaum Öğütülmüş Filtre Kahve 220 Gram : Amazon.com.tramzn.eu
Damak tadınızı bilmediğim için çok hafif mi gelir bilemem. Ben kırmızı paketlisini daha çok beğeniyorum. Tabii bir yudum bile içemeyeceğiniz bir sertlikte kahve alıp ziyan edeceğinize hafif bir kahve ile başlamak bence daha sağlıklı olur.
shiedae3
Başarılı
@Blackraven, bu ürünü sipariş veriyorum. French pressle yapılır değil mi?
Blackraven
Üstün
@Blackraven, bu ürünü sipariş veriyorum. French pressle yapılır değil mi?
Yapılır ama ben French Press taraftarı değilim. İlerleyen zamanlarda makineye geçmenizi öneririm.
Hybrid Theory
Yetkin
Ucuz bir şeyler istersen Kurukahveci Mehmet Efendi'nin Colombia kahvesi güzel. 250g paketini 200 TL'ye kadar bulabiliyorsun.
Görkem Say
Üstün
Amazon'dan alma zorunlulugun yoksa A Roasting Lab. Aylardir buradan aliyorum cok iyiler. Hem taze ogutulmus oluyor hem de pek cok secenek var. 5'li paketleri oluyor ilk etapta ondan alip deneyebilirsin.
Captain Skriniar
Uzman
Mehmet Efendi kullanın. Dengeli bir kahvedir. Orta incelikte olur kahvesi. F/P olarak piyasanın en iyilerinden.
Moliendo da iyi markadır fiyatı biraz daha uçuk. Fakat Mehmet Efendiye göre daha acıdır.
Moliendo da iyi markadır fiyatı biraz daha uçuk. Fakat Mehmet Efendiye göre daha acıdır.
shiedae3
Başarılı
Mehmet Efendi kullanın. Dengeli bir kahvedir. Orta incelikte olur kahvesi. F/P olarak piyasanın en iyilerinden.
Moliendo da iyi markadır fiyatı biraz daha uçuk. Fakat Mehmet efendiye göre daha acıdır.
Amazon'da 100TL hediyem vardı indirim kuponuyla arkadaşın önerdiği kahve 150 TL'ye geldi. Önerilerinizi sonraki tercihimde değerlendireceğim.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-