Kahve olarak öğütülmüş, olabildiğince kaliteli ve içimi yumuşak ama kafeini olabildiğince yüksek bir şey arıyorum. Kaliteli kahve fiyatlarını bilmiyorum ama bütçem 500 lira.

Hocam cahilliğimden soruyorum ama kahve için sert içim, yoğun gövde, düşük asidite gibi terimler kullanışmış, tam olarak ne anlama geldiklerini söyleyebilir misiniz acaba.

Kafeini yüksek istersen içimi çok yumuşak olmaz orada önemli olan asiditenin az olması. Asidite az olursa yine yumuşaklık sağlanır, mideni de yakmaz. Yani düşük asidite, sert içim bence her zaman için en iyisidir.

Kafeini yüksek istersen içimi çok yumuşak olmaz orada önemli olan asiditenin az olması. Asidite az olursa yine yumuşaklık sağlanır, mideni de yakmaz. Yani düşük asidite, sert içim bence her zaman için en iyisidir.

Hocam sert içim dediğiniz bir espresso shot kadar sert olur mu? Çok sert kahve içemiyorum çünküde, içebildiğim en sert kahve Nescafe Gold ve şekerli Türk kahvesi.

Hocam sert içim dediğiniz bir espresso shot kadar sert olur mu? Çok sert kahve içemiyorum çünküde, içebildiğim en sert kahve Nescafe Gold ve şekerli Türk kahvesi.

Filtre kahve bu espresso değil. O kadar sert olması imkansız ama Nescafe Gold dediğin kahve bile değil. Türk kahvesini acı bulmuyorsan içersin. Eğer bu fazla olur dersen Sumatra bak o biraz daha yumuşak içim ve Çikolata - karamel tonları var.

Filtre kahve bu espresso değil. O kadar sert olması imkansız ama Nescafe Gold dediğin kahve bile değil. Türk kahvesini acı bulmuyorsan içersin. Eğer bu fazla olur dersen sumatra bak o biraz daha yumuşak içim ve çikolata - karamel tonları var.

Hangi markanınkini önerirsiniz hocam?

Hocam bir de attığınız filtre kağıdından kalmamış ama başka önerir misiniz rica etsem.

Son düzenleme: