3 3586 Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 5.050 Makaleler 33 Çözümler 46 Beğeniler 5.960 14 Ağustos 2024 #21 Batina dedi: Kahve mevzusu aslında gittikçe derinleşen bir mevzu. Genişletmek için tıkla... Ben sütlü gaave içerim Sütlü kahve dışında bir bildiğim yok şu an gelen kahve önerilerindeki abidik gubidik kahve adlarına böyle bakıyorum
Batina dedi: Kahve mevzusu aslında gittikçe derinleşen bir mevzu. Genişletmek için tıkla... Ben sütlü gaave içerim Sütlü kahve dışında bir bildiğim yok şu an gelen kahve önerilerindeki abidik gubidik kahve adlarına böyle bakıyorum
B Batina Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 294 Çözümler 1 Beğeniler 185 14 Ağustos 2024 #22 3586 dedi: Ben sütlü gaave içerim Sütlü kahve dışında bir bildiğim yok şu an gelen kahve önerilerindeki abidik gubidik kahve adlarına böyle bakıyorum Eki Görüntüle 74124 Genişletmek için tıkla... Eskiden ne içerdik. Şimdi sütü kaldırmıyor pek mide. Gaz falan da yapıyor maalesef 3586 dedi: Ben telefon alacağım zaman bu kadar araştırma yapmadım altı üstü kahve. Git Nescafe 3'ü 1 arada al sütlü kahve iç mis gibi. Ben sabah ice tea ile şeftali suyunu karıştırıp karışım içiyorum bir kahve için bu kadar kafa patlatmaya değmez hocam. Genişletmek için tıkla... Bu arada şunu da atayım Son düzenleme: 15 Ağustos 2024
3586 dedi: Ben sütlü gaave içerim Sütlü kahve dışında bir bildiğim yok şu an gelen kahve önerilerindeki abidik gubidik kahve adlarına böyle bakıyorum Eki Görüntüle 74124 Genişletmek için tıkla... Eskiden ne içerdik. Şimdi sütü kaldırmıyor pek mide. Gaz falan da yapıyor maalesef 3586 dedi: Ben telefon alacağım zaman bu kadar araştırma yapmadım altı üstü kahve. Git Nescafe 3'ü 1 arada al sütlü kahve iç mis gibi. Ben sabah ice tea ile şeftali suyunu karıştırıp karışım içiyorum bir kahve için bu kadar kafa patlatmaya değmez hocam. Genişletmek için tıkla... Bu arada şunu da atayım