Hocam bilerek neden tartışma yaratıyım? O zaman bana neden hiç bir yetkilinin, hiç bir yayıncının, hiç bir oradan para kazanan elemanın açıklama yapmamasının mantığını söyler misin? Bir tek Onlyfans yayını yapan hatun açıklama yapmış. O da "Instagram'a giremiyorum" değil, "Onlyfans'ı yasakladılar şimdi de Instagram'ı yasakladılar. Sırada ne var?" diye açıklama yapmış.
Hocam zaten VPN ile girilebiliyor şu an yasak yasak gibi değil konusunda haklısınız giren giriyor. Benim dikkat etmek istediğim konu ortada bir kısıtlama varken insanların buna sessiz kalması. Bu sadece Instagram için değil. Bir gün başka bir erişim engeli ya da yasak ile karşılaşacağız ve bugün sustuğumuz için yarın elimizden bir şey gelmeyecek.
Bana göre de VPN ile giriş yapılabildiği için o kadar büyütülmediği. Başka bir şey demiyorum. Ama bilerek tartışma çıkarıyoruma kadar gitti olay. Neyse.
Hayır, madem yanlış giden şeylerin farkındasınız, eyleme geçin. Türk sağ siyasetiyle sadece kıçınızı yayarsınız, oturarak terli poponuzla tweet atarsınız. Öğretemedik arkadaş öğretemedik...
Umrum dışı. Bu ülkede 22 yıldır AKP'yi iktidarda tutan halka her zam, her yasak, her pislik her zulüm müstehak. Bana göre sosyal medyaların %90'ı yasaklanmalı zaten. Oldukça dejenere ve çok manipülatif platformlar.
Hayır, madem yanlış giden şeylerin farkındasınız, eyleme geçin. Türk sağ siyasetiyle sadece kıçınızı yayarsınız, oturarak terli poponuzla tweet atarsınız. Öğretemedik arkadaş öğretemedik...
Buna katılmıyorum. Bir şeyi yasaklayarak kökten çözmeniz mantıksal olarak mümkün değil. Aksine, o manipüle eden kesim dışında platformu adabıyla kullanan insanlar da var. O kişilere de bir haksızlık yapılır yasakla birlikte. Yasak sadece bir kesimi etkilemez, herkesi etkiler.
Influencer tayfadan şimdiye kadar tek bir açıklama yapan, tek bir tane konuyla ilgili olumsuz bir konuşma yapan oldu mu? Ben görmedim arkadaşlar. Özellikle belirtir misiniz sevinirim.
Ben VPN olmadan ve herhangi bir dns girmeden girebiliyroum. Bir kaç arkadaşımda da aynı durum var. E erişebiliyorsak da kimse bunu dert etmez kısıtlama olmasına rağmen. Tam olarak bir kısıtlama değil sonuç olarak.
Ben VPN olmadan ve herhangi bir DNS girmeden girebiliyroum. Birkaç arkadaşımda da aynı durum var. E erişebiliyorsak da kimse bunu dert etmez kısıtlama olmasına rağmen. Tam olarak bir kısıtlama değil sonuç olarak.