Hocam bilerek neden tartışma yaratıyım? O zaman bana neden hiç bir yetkilinin, hiç bir yayıncının, hiç bir oradan para kazanan elemanın açıklama yapmamasının mantığını söyler misin? Bir tek Onlyfans yayını yapan hatun açıklama yapmış. O da "Instagram'a giremiyorum" değil, "Onlyfans'ı yasakladılar şimdi de Instagram'ı yasakladılar. Sırada ne var?" diye açıklama yapmış.
Tartışmamız gereken konu bu. VPN'le girebiliyoruz zaten, mağdur edebiyatına gerek değil demek değil.

Hocam zaten VPN ile girilebiliyor şu an yasak yasak gibi değil konusunda haklısınız giren giriyor. Benim dikkat etmek istediğim konu ortada bir kısıtlama varken insanların buna sessiz kalması. Bu sadece Instagram için değil. Bir gün başka bir erişim engeli ya da yasak ile karşılaşacağız ve bugün sustuğumuz için yarın elimizden bir şey gelmeyecek.

Bana göre de VPN ile giriş yapılabildiği için o kadar büyütülmediği. Başka bir şey demiyorum. Ama bilerek tartışma çıkarıyoruma kadar gitti olay. Neyse.

Yine Z kuşağı kötüleme işi başlamış...

Hayır, madem yanlış giden şeylerin farkındasınız, eyleme geçin. Türk sağ siyasetiyle sadece kıçınızı yayarsınız, oturarak terli poponuzla tweet atarsınız. Öğretemedik arkadaş öğretemedik...
Ağzına sağlık. İşte bu yüzden bağırıyorum "İnternetime Dokunma!" diye ama umursayan adamların sayısı bir elin parmağını geçmiyor.
Bana göre sosyal medyaların %90'ı yasaklanmalı zaten.
Buna katılmıyorum. Bir şeyi yasaklayarak kökten çözmeniz mantıksal olarak mümkün değil. Aksine, o manipüle eden kesim dışında platformu adabıyla kullanan insanlar da var. O kişilere de bir haksızlık yapılır yasakla birlikte. Yasak sadece bir kesimi etkilemez, herkesi etkiler.

Influencer tayfadan şimdiye kadar tek bir açıklama yapan, tek bir tane konuyla ilgili olumsuz bir konuşma yapan oldu mu? Ben görmedim arkadaşlar. Özellikle belirtir misiniz sevinirim.
İnstagram içinde oluyor abi, story atan gördüm işte "herkesin ekmek teknesi burası, üzücü" falan diyen.