xyess_221

Çalışkan
Merhaba, C++ öğrenmek istiyorum yazılım hakkında hiçbir bilgim yok. Oyun geliştirmeyi düşünüyorum. Udemy'den kurs alınır mı? Veya kurs öneriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, C++ öğrenmek istiyorum yazılım hakkında hiçbir bilgim yok. Oyun geliştirmeyi düşünüyorum. Udemy'den kurs alınır mı? Veya kurs öneriniz var mıdır?
Hocam eğer disiplinli ilerleyip bitirmiceksenizi genellikle böyle olur Udemy'den kurs almayın, YT den çok güzel kurslar var.
CS50'nin kurslarına da başvurablirsiniz ücretsiz. Aklınızda bulunsun sizi korkutmak istemem ama C dilleri gömülü sistemler oldukları için en zorlarından biridir, bundan sebeple iş bulması ve ilerlemeside kolaydır başlangıç zor olsada ilerisi kolay oalcaktır

Hocam eğer disiplinli ilerleyip bitirmiceksenizi genellikle böyle olur Udemy'den kurs almayın, YT'den çok güzel kurslar var.
CS50'nin kurslarına da başvurablirsiniz ücretsiz. Aklınızda bulunsun sizi korkutmak istemem ama C dilleri gömülü sistemler oldukları için en zorlarından biridir, bundan sebeple iş bulması ve ilerlemeside kolaydır başlangıç zor olsa da ilerisi kolay oalacaktır.

Tamamdır teşekkürler.