Bir ara duydum bir yerden YouTube bir güncellemeyi test ediyormuş yapay zeka izlediklerimizi bakıp yaş kısıtlaması getirecekmiş bana çok saçma geldi şimdi 14 yaşında birine kısıtlama ile YouTube kids mi izletecekler? Ben çom saçma buldum şahsen gerçekse.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
O muhtemelen şöyle olur, bebeklerin önüne açıp koydukları Baby Shark tarzı videoları sürekli izleyen hesaplar yetişkin modda bile olsa bir süre sonra çocuk moduna çekilecek diye düşüyorum, çünkü yetişkin bir insan oturup da saatlerce bebek videosu izlemez.
Ama sen 14 yaşında birisi olarak yetişkinler için yapılmış videoları izliyorsundur zaten, seni algılayamaz sistem.
Ama sen 14 yaşında birisi olarak yetişkinler için yapılmış videoları izliyorsundur zaten, seni algılayamaz sistem.
Zaten öyleydi yapay zeka yoktu. YT Kids izletiyordu.Bir ara duydum bir yerden YouTube bir güncellemeyi test ediyormuş yapay zeka izlediklerimizi bakıp yaş kısıtlaması getirecekmiş bana çok saçma geldi şimdi 14 yaşında birine kısıtlama ile YouTube kids mi izletecekler? Ben çom saçma buldum şahsen gerçekse.
- Makaleler
- 1
Hesap açmadan video izlemek biter, Twitter-Instagram-Facebook gibi yerlerde hesap açmadan hiçbir şey izleyemiyoruz.Kullanıcı da bu sefer hesap açmadan izler. Bunun denetimini nasıl yapacaklar ki? Sanmıyorum yapılabileceğini.
Yeni konular
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347
-
Yeni mesajlar
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- mortem.dll bulunamadı
-
-