Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.290 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.302 Yer Japonya, Fukuoka 31 Ağustos 2025 #1 Denetle.com.tr'nin haberine göre bir kişinin Papara hesabı 4-5 aydır durduk yere blokede. Benim de hesabım bloke altındaydı 1-2 ay içinde açılmıştı. 4 milyon TL'yi bir bankaya, kuruma güvenerek bırakmak bence hiç mantıklı değil. Kripto olarak (USDC) tutmak daha mantıklı. Haberin detayları için:
Denetle.com.tr'nin haberine göre bir kişinin Papara hesabı 4-5 aydır durduk yere blokede. Benim de hesabım bloke altındaydı 1-2 ay içinde açılmıştı. 4 milyon TL'yi bir bankaya, kuruma güvenerek bırakmak bence hiç mantıklı değil. Kripto olarak (USDC) tutmak daha mantıklı. Haberin detayları için:
THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.044 Makaleler 17 Çözümler 20 Beğeniler 2.197 Yer Rockport City 31 Ağustos 2025 #2 Papara gibi firmalarda 4 milyon TL sadece bana mı garip geliyor? O kadar banka varken neden Papara mesela?
Papara gibi firmalarda 4 milyon TL sadece bana mı garip geliyor? O kadar banka varken neden Papara mesela?
Glade Üstün Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 1.742 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 1.377 31 Ağustos 2025 #3 Bence direkt Papara gibi ön ödemeli kart firmalarına bırakmak mantıksız. Onun yerine Akbank, Garanti, YapıKredi gibi bankalara emanet etmek daha iyi olurdu.
Bence direkt Papara gibi ön ödemeli kart firmalarına bırakmak mantıksız. Onun yerine Akbank, Garanti, YapıKredi gibi bankalara emanet etmek daha iyi olurdu.
xsharke Üstün Sadakat Rozeti Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 2.072 Çözümler 9 Beğeniler 1.996 Yer İstanbul 31 Ağustos 2025 #4 Şu ön ödemeli kart firmalarına milyon lira yatıran kişileri anlamıyorum . İninal'da da aynı şeyi yaşayan kişiler vardı.
Şu ön ödemeli kart firmalarına milyon lira yatıran kişileri anlamıyorum . İninal'da da aynı şeyi yaşayan kişiler vardı.
tereyagburak Yetkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 408 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 317 31 Ağustos 2025 #5 Papara'da 4m TL tutmak nedir ya?
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.567 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 31 Ağustos 2025 #6 THE KEROXEA dedi: Papara gibi firmalarda 4 milyon TL sadece bana mı garip geliyor? O kadar banka varken neden Papara mesela? Genişletmek için tıkla... Söz konusu paranın güvenliği ise devlet bankası tercih edilmeli
THE KEROXEA dedi: Papara gibi firmalarda 4 milyon TL sadece bana mı garip geliyor? O kadar banka varken neden Papara mesela? Genişletmek için tıkla... Söz konusu paranın güvenliği ise devlet bankası tercih edilmeli
1 143 Yetkin Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.249 Çözümler 8 Beğeniler 5.025 31 Ağustos 2025 #7 Papara'da hepimiz para tuttuk da hiçbirimiz, binlerce lira tutmadık. Bu işte vardır bir iş, güvenmiyorum açıkçası.
Papara'da hepimiz para tuttuk da hiçbirimiz, binlerce lira tutmadık. Bu işte vardır bir iş, güvenmiyorum açıkçası.
yigits Uzman Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 29 Çözümler 1 Beğeniler 9 31 Ağustos 2025 #8 Milas dedi: Denetle.com.tr'nin haberine göre bir kişinin Papara hesabı 4-5 aydır durduk yere blokede. Benim de hesabım bloke altındaydı 1-2 ay içinde açılmıştı. 4 milyon TL'yi bir bankaya, kuruma güvenerek bırakmak bence hiç mantıklı değil. Kripto olarak (usdc) tutmak daha mantıklı. Haberin detayları için: Genişletmek için tıkla... Bu kadar parayı anca iş Bankasında ya da Ziraatte tutarım.
Milas dedi: Denetle.com.tr'nin haberine göre bir kişinin Papara hesabı 4-5 aydır durduk yere blokede. Benim de hesabım bloke altındaydı 1-2 ay içinde açılmıştı. 4 milyon TL'yi bir bankaya, kuruma güvenerek bırakmak bence hiç mantıklı değil. Kripto olarak (usdc) tutmak daha mantıklı. Haberin detayları için: Genişletmek için tıkla... Bu kadar parayı anca iş Bankasında ya da Ziraatte tutarım.
KS KS Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.290 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.302 Yer Japonya, Fukuoka 31 Ağustos 2025 #9 yigits dedi: Bu kadar parayı anca iş Bankasında ya da Ziraatte tutarım. Genişletmek için tıkla... Üstüne üstlük, faize yatırıp parasını yerim. Papara gibi illegal olayların döndüğü bir şirkette tutmak saçmalık.
yigits dedi: Bu kadar parayı anca iş Bankasında ya da Ziraatte tutarım. Genişletmek için tıkla... Üstüne üstlük, faize yatırıp parasını yerim. Papara gibi illegal olayların döndüğü bir şirkette tutmak saçmalık.
stormhawks47 Üstün İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.229 Çözümler 26 Beğeniler 1.906 31 Ağustos 2025 #10 Paranın kaynağını ispatlamalarını istiyor olabilirler. Eğer kaçak iddiadan kazandıysa vermezler bence. Boşuna mı çöktüler Papara'ya.
Paranın kaynağını ispatlamalarını istiyor olabilirler. Eğer kaçak iddiadan kazandıysa vermezler bence. Boşuna mı çöktüler Papara'ya.