Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
2024 yılında 5GB alanın söz konusu bile olmaması lazım. İki uygulamanın boyutu neredeyse 2 GB artık zaten. En uygun fiyatlı olanını kullanıyorum, şu anlık yetiyor ama yine de depolama için ekstra ücret vermek absürt geliyor bana.
semihcutler
Uzman
25'likten devam. Telefonun 128 GB'ı yetiyor zaten.
2426
Üstün
- Makaleler
- 1
iCloud fiyatlarına zam gelmiş. Neredeyse %100'e yakın zam söz konusu. Ne düşünüyorsunuz? iCloud kullanıyor musunuz? iCloud fiyatlarını normal buluyor musunuz?
- Makaleler
- 1
Nerede o elmaısıran mıydı elmayutan mıydı eleman? Bu fiyatlar nedir arkadaş?
Elma ısıran
Üstün
Açıkçası sadece cihaz yedeklerim için kullanıyorum ve 50 GB iCloud aboneliğine sahibim. Hala ucuz geliyor bana. Sadece keşke ücretsiz olarak 5 GB değil de 15 GB falan verse artık. 5 GB çok demode kalıyor.
Google’ın fiyatlarını atmayın hiç. iCloud’un iPhone ile çalışma sistemine hiç benzemiyor o. iCloud ve Apple cihazları arasındaki bağlantı başka bir şey. iCloud resmen ekosistemin kalbi. Avatar filmindeki o herkesin bağlı olduğu ağaç gibi.
Google’ın fiyatlarını atmayın hiç. iCloud’un iPhone ile çalışma sistemine hiç benzemiyor o. iCloud ve Apple cihazları arasındaki bağlantı başka bir şey. iCloud resmen ekosistemin kalbi. Avatar filmindeki o herkesin bağlı olduğu ağaç gibi.
semihcutler
Uzman
Katılıyorum, sadece dosya depolamak için olsa Drive alır iPhone'da da kullanırım lakin ekosistemin kalbi olduğundan iCloud alıyorum.Açıkçası sadece cihaz yedeklerim için kullanıyorum ve 50 GB iCloud aboneliğine sahibim. Hala ucuz geliyor bana. Sadece keşke ücretsiz olarak 5 GB değil de 15 GB falan verse artık. 5 GB çok demode kalıyor.
canbozkurt
Yetkin
Alın bir VDS aylık 200 Lira ;
Kendi VPN'ninizi, Şifre Yöneticiniz, Cloud Yedekleriniz, Web Siteniz, Özel mail adresiniz, Torrent yöneticiniz olsun...
Artık bu sistemler tek başına pahalı oluyor, Self Hosted'e geçme zamanı geldi geçiyor.
Kendi VPN'ninizi, Şifre Yöneticiniz, Cloud Yedekleriniz, Web Siteniz, Özel mail adresiniz, Torrent yöneticiniz olsun...
Artık bu sistemler tek başına pahalı oluyor, Self Hosted'e geçme zamanı geldi geçiyor.
semihcutler
Uzman
Herkes Nginx, Mail Server, VPN Server kurulumu falan bilmiyor hocam. En güzeli evde varsa iyi bir internet, ortalama bir makine kurup evde barındırmak.Alın bir VDS aylık 200 Lira ;
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Açıkçası sadece cihaz yedeklerim için kullanıyorum ve 50 GB iCloud aboneliğine sahibim. Hala ucuz geliyor bana. Sadece keşke ücretsiz olarak 5 GB değil de 15 GB falan verse artık. 5 GB çok demode kalıyor.
Google'ın fiyatlarını atmayın hiç. ICloud'un iPhone ile çalışma sistemine hiç benzemiyor o. iCloud ve Apple cihazları arasındaki bağlantı başka bir şey. iCloud resmen ekosistemin kalbi. Avatar filmindeki o herkesin bağlı olduğu ağaç gibi.
Nextcloud vs. sistemlerde var hocam, illa bir firmaya bağlı olmamak gerekiyor. Zira yarın iCloud veri sızıntısı olsa Apple kullanıcılarının %90'lık kısmı bundan etkilenecek.