Uranos

Üstün
Yer
Adana
A101’den 100 TL App Store kodu almıştım, kodu girdiğimde iCloud şifremi unuttuğum için hesap kurtarma işlemi yaptım. Durum bilgisi 24 saat içinde hazır olacak diyor; hazır olduğunda nereden anlayacağım?

FA7DB67E-C737-42D7-A145-47409694A345.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
A101’den 100 TL App Store kodu almıştım, kodu girdiğimde iCloud şifremi unuttuğum için hesap kurtarma işlemi yaptım. Durum bilgisi 24 saat içinde hazır olacak diyor; hazır olduğunda nereden anlayacağım?

Eki Görüntüle 158759
iCloud hesap kurtarma işleminizin durumunu kontrol etmek için şu adımları izleyebilirsiniz:

1. E-posta Kontrolü: Hesabınızla ilişkili e-posta adresinizi kontrol edin. Kullanıcı adı veya şifre sıfırlama işlemi ile ilgili bilgiler bu adrese gönderilebilir.

2. iPhone/iPad Kontrolü: Aynı iCloud hesabıyla giriş yapmış olduğunuz bir iPhone veya iPad'iniz varsa, bu cihazda hesap bilgilerinizi kontrol edebilirsiniz.

3. İnternetten Kontrol:
- Tarayıcınızdan Apple’ın hesap kurtarma sayfasına gidin.
- Hesabınıza ait bilgileri girerek durumu kontrol edin.

4. Sabırlı Olun: 24 saat içinde bekleyin. Eğer bekledikten sonra hâlâ bir güncelleme yoksa yukarıdaki adımları tekrarlayın.

Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, Apple Destek ile iletişime geçmeyi düşünebilirsiniz.