Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MadResister

Çalışkan
Arkadaşlar, dosyalarım aşağıda görmüş olduğunuz şekildedir. Sizce, Reis Sedat Peker yardım edebilir mi bana? Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Screenshot_2026-03-20-16-44-35-227_com.eadalet-edit.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba,

Sedat Peker'den önce kendi borcunuzu kendiniz ödemenin bir yolunu bulmanız lazım öncelikle.

UYAP Vatandaş Portal kullanarak icra dosyalarınızı inceleyebilir ve detayları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ancak bir icra dosyasının varlığını belirtip yardımcı olabilir misiniz dediğinizde yardımcı olabileceğimiz bir şey olmuyor. Borç gerçek ise yapılacak şey bir şekilde ödeme yapmak.

Bunların dışında borç gerçek değilse, birtakım hukuka aykırı işlemler gerçekleştiği için bu duruma maruz kaldıysanız bir avukat meslektaşımdan hukuki destek alın.

UYAP Vatandaş Portal kullanımı için:

Banka yapmaz muhtemelen. En üstteki dosya için avukat yapabilir. En alttaki için masrafa girildi.

8 GB VRAM'li ekran kartı ve takım elbise aldım. Yalnız, ihtiyaç kredisi için ise saçma sapan bir şekilde borçla borcu kapatmak için kullandım. Bin pişmanım. İşlenen faizler de çabası.

Hacı senin borcun borç değil ki benim alkolik amcam senin yaptığın borcu İstanbul'da sokakta yatarken tek gecede yaptı kafası rahat şekilde yaşıyor hahahahhaha.
Şaka bir yana o para için yapılandırma yapılır cüzi bir miktar faiz ödersin olur biter benim arkadaşım 200k kredi çekti faiziyle beraber güncel olarak 1M ödemesi var ve yapılandırılmaya gitmiş haliyle öyle banka ile görüş ondan sonra bir işe gir taksit taksit ödersin bekleyip daha da artırmayın batarsınız.

Hacı senin borcun borç değil ki benim alkolik amcam senin yaptığın borcu İstanbul'da sokakta yatarken tek gecede yaptı kafası rahat şekilde yaşıyor hahahahhaha.
Şaka bir yana o para için yapılandırma yapılır cüzi bir miktar faiz ödersin olur biter benim arkadaşım 200k kredi çekti faiziyle beraber güncel olarak 1M ödemesi var ve yapılandırılmaya gitmiş haliyle öyle banka ile görüş ondan sonra bir işe gir taksit taksit ödersin bekleyip daha da artırmayın batarsınız.
Benim bildiğim işe girince zaten maaşın minimum %25'lik kısmına el konuluyor dosya kapatılana kadar.