bendy00

Başarılı
Arkadaşlar merhaba, geçen hafta "vizeniz onay aşamasında" diye mail gelmişti ama ben vize başvurusu yapmadığım için herhâlde yanlış maile gönderdiler diye düşünmüştüm. Ama bugün paylaştığım resimdeki mail geldi.

Beni panelle(yip) adıma böyle bir işlem yapamazlar değil mi? Ben anlamadım, iDATA'yı arıyorum, kimse de cevap vermiyor.

Screenshot_20251107_094554_Gmail.webp

Screenshot_20251107_095338_Gmail.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle başvuru yapan bir arkadaş ya da idata görevlisi sizin mailinizi girmiştir. Eğer çok özgün bir mail hesabınız yoksa böyle bir şey olmuş olabilir. Sıkıntı olacak bir şey olacağını düşünmüyorum. Panel ile falan alakası yok vize başvurusunda direkt size ait pasaport vb. belgeler gerekiyor.

Büyük ihtimalle başvuru yapan bir arkadaş ya da idata görevlisi sizin mailinizi girmiştir. Eğer çok özgün bir mail hesabınız yoksa böyle bir şey olmuş olabilir. Sıkıntı olacak bir şey olacağını düşünmüyorum. Panel ile falan alakası yok vize başvurusunda direkt size ait pasaport vb. belgeler gerekiyor.

Evet bana ait bilgiler vermem gerek normalde ama bende anlamadım birisi benim adıma böyle bir şey yaparsa diye aklıma geldi çünkü 2.kez gelişi yani.

Evet bana ait bilgiler vermem gerek normalde ama bende anlamadım birisi benim adıma böyle bir şey yaparsa diye aklıma geldi çünkü 2.kez gelişi yani.

Anladığım kadarıyla 2. kere farklı bir sebepten gelmemiş. Başvuru yaparken bir kere vermişlerdir bilgilerinizi ve durum ile ilgili mailler geliyordur sadece.