Benden önceki kişi mesajı dün atmış ve konuyu hortlatmamış oluyor ama ben bugün mesaj atınca konuyu hortlatmış mı oluyorum?Konu açılalı oldu bayağı, mesajımada haha atmanıza gerek yok. Konuyuda hortlatmayınız, iyi forumlar.
Benzer konular
- Soru
Benden önceki kişi mesajı dün atmış ve konuyu hortlatmamış oluyor ama ben bugün mesaj atınca konuyu hortlatmış mı oluyorum?Konu açılalı oldu bayağı, mesajımada haha atmanıza gerek yok. Konuyuda hortlatmayınız, iyi forumlar.
Biri camdan atlarsa, sende mi atlıyorsun? hayır, o zaman?Benden önceki kişi mesajı dün atmış ve konuyu hortlatmamış oluyor ama ben bugün mesaj atınca konuyu hortlatmış mı oluyorum?
Konumuz ile ne alakası var siz bana konuyu hortlatmayın diyorsunuz, benden önce atılan mesajın üstünden sanırsınız 1 hafta geçmiş.Biri camdan atlarsa, sende mi atlıyorsun? hayır, o zaman?
Konumuz ile gayet alakası var ama sen bunu anlayabilecek kapasitede olduğunu düşünmüyorum, sen haklısın iyi forumlar.Konumuz ile ne alakası var siz bana konuyu hortlatmayın diyorsunuz, benden önce atılan mesajın üstünden sanırsınız 1 hafta geçmiş.