EDCrasher Yetkin Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 319 Çözümler 2 Beğeniler 188 Yer Batman 16 Ekim 2024 #51 Thanos dedi: Konu açılalı oldu bayağı, mesajımada haha atmanıza gerek yok. Konuyuda hortlatmayınız, iyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Benden önceki kişi mesajı dün atmış ve konuyu hortlatmamış oluyor ama ben bugün mesaj atınca konuyu hortlatmış mı oluyorum?
Thanos dedi: Konu açılalı oldu bayağı, mesajımada haha atmanıza gerek yok. Konuyuda hortlatmayınız, iyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Benden önceki kişi mesajı dün atmış ve konuyu hortlatmamış oluyor ama ben bugün mesaj atınca konuyu hortlatmış mı oluyorum?
KS KS Thanos Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 2.697 Çözümler 6 Beğeniler 2.180 16 Ekim 2024 #52 EDCrasher dedi: Benden önceki kişi mesajı dün atmış ve konuyu hortlatmamış oluyor ama ben bugün mesaj atınca konuyu hortlatmış mı oluyorum? Genişletmek için tıkla... Biri camdan atlarsa, sende mi atlıyorsun? hayır, o zaman?
EDCrasher dedi: Benden önceki kişi mesajı dün atmış ve konuyu hortlatmamış oluyor ama ben bugün mesaj atınca konuyu hortlatmış mı oluyorum? Genişletmek için tıkla... Biri camdan atlarsa, sende mi atlıyorsun? hayır, o zaman?
EDCrasher Yetkin Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 319 Çözümler 2 Beğeniler 188 Yer Batman 16 Ekim 2024 #53 Thanos dedi: Biri camdan atlarsa, sende mi atlıyorsun? hayır, o zaman? Genişletmek için tıkla... Konumuz ile ne alakası var siz bana konuyu hortlatmayın diyorsunuz, benden önce atılan mesajın üstünden sanırsınız 1 hafta geçmiş.
Thanos dedi: Biri camdan atlarsa, sende mi atlıyorsun? hayır, o zaman? Genişletmek için tıkla... Konumuz ile ne alakası var siz bana konuyu hortlatmayın diyorsunuz, benden önce atılan mesajın üstünden sanırsınız 1 hafta geçmiş.
KS KS Thanos Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 2.697 Çözümler 6 Beğeniler 2.180 16 Ekim 2024 #54 EDCrasher dedi: Konumuz ile ne alakası var siz bana konuyu hortlatmayın diyorsunuz, benden önce atılan mesajın üstünden sanırsınız 1 hafta geçmiş. Genişletmek için tıkla... Konumuz ile gayet alakası var ama sen bunu anlayabilecek kapasitede olduğunu düşünmüyorum, sen haklısın iyi forumlar.
EDCrasher dedi: Konumuz ile ne alakası var siz bana konuyu hortlatmayın diyorsunuz, benden önce atılan mesajın üstünden sanırsınız 1 hafta geçmiş. Genişletmek için tıkla... Konumuz ile gayet alakası var ama sen bunu anlayabilecek kapasitede olduğunu düşünmüyorum, sen haklısın iyi forumlar.