Geçen sene death stranding vermişlerdi. Var bi ümit.
Detaylar
Kim cevapladı?Artık biraz zor ya. Şu an verdiği oyuna bak.Geçen sene death stranding vermişlerdi. Var bi ümit.
Masquerade54
Başarılı
- Makaleler
- 1
Şaşmadı zaten beklemiyordum
ama illaki bir tane iyi oyun vereceklerdir.
babaci
Üstün
“Umarım GTA 5 verirler” diyenler neyin kafası? GTA 5 mi kaldı 2025’te 6’yı bekliyor herkes. Ayrıca o kadar süre ücretsiz durdu üstüne millet birçok hesabına alıp 20-50 TL arası hesap sattı kaç yıl boyunca. Daha neyin GTA 5’i? Bende RDR2 var ama yine de ücretsiz verilmesini isterim. İnsanlar bu baştapıtı oynayabilmeli.
“Umarım GTA 5 verirler” diyenler neyin kafası? GTA 5 mi kaldı 2025'te 6'yı bekliyor herkes. Ayrıca o kadar süre ücretsiz durdu üstüne millet birçok hesabına alıp 20-50 TL arası hesap sattı kaç yıl boyunca. Daha neyin GTA 5'i? Bende RDR2 var ama yine de ücretsiz verilmesini isterim. İnsanlar bu baştapıtı oynayabilmeli.
Ne yani 2 yıl önce 98TL boşa mi verdim ben?
Oynuyanı hala çok ve satın alanı da“Umarım GTA 5 verirler” diyenler neyin kafası? GTA 5 mi kaldı 2025’te 6’yı bekliyor herkes. Ayrıca o kadar süre ücretsiz durdu üstüne millet birçok hesabına alıp 20-50 TL arası hesap sattı kaç yıl boyunca. Daha neyin GTA 5’i? Bende RDR2 var ama yine de ücretsiz verilmesini isterim. İnsanlar bu baştapıtı oynayabilmeli.
Yine de keyifli oluyor ya, fitbayana saygımız sonsuz tabiiBedava oynamaya bile değmez. Korsan sürümü var zaten.
Deneyip görmen lazımdır yanii, 3 dk. içinde ALT+F4 çektim.Yine de keyifli oluyor ya, fitbayana saygımız sonsuz tabii
intikk
Başarılı
GTA 5 yerine RDR 2 tercih ederim, GTA 5 zaten GTA 6 çıkınca ucuzlayacaktır.
Yeni konular
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347