Detaylar
Kim cevapladı?Assasins creed oyunları dlcsiz yarım kalıyor gibi geliyor bana o yüzden Mirage verirse daha iyi olur ancak Mirage verirse pahalı diye dlcsiz olanını satın alanların vay haline.Assasin Creed olacaksa bile Mirage olacağını sanmıyorum. Şahsen ben Odyssey vermesini isterdim. Bu arada Mafia 2 de verirse acayip güzel olur. Henüz 1I bitirdim. 2'yi verir ihtimali ile almıyorum bakalım indirim sonuna kadar.
Edit: konu 7 gün önce açılmış yeni sandım. TerraTech verdiler.
Paragöz? Paragöz olmasıyla gram alakası yok. Sen Rockstar'ın başında olsan hala çok satan dünyanın en iyi oyununu beleş dağıtır mıydın diye soracağım ama öylesine evet diyeceksin.Sadece tercihim o olur, vermeyeceklerini biliyorum Rockstar paragöz bir marka.
Satışlar azalırsa neden olmasın?Paragöz? Paragöz olmasıyla gram alakası yok. Sen Rockstar'ın başında olsan hala çok satan dünyanın en iyi oyununu beleş dağıtır mıydın diye soracağım ama öylesine evet diyeceksin.
RDR 2'nin satışlar azalıyor mu peki? Hala bol bol satıyorlar.
Tamam eğer azalırsa Rockstar gider eliyle verir zaten.RDR 2'nin satışlar azalıyor mu peki? Hala bol bol satıyorlar.
intikk
Başarılı
Hayır satmazdım, fanboyluk yapma kardeşim Rockstar paragöz bir marka. Şu yönden bak oyun 12 yıllık.
Paragöz? Paragöz olmasıyla gram alakası yok. Sen Rockstar'ın başında olsan hala çok satan dünyanın en iyi oyununu beleş dağıtır mıydın diye soracağım ama öylesine evet diyeceksin.
Yeni konular
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-