Idefix'teki Samsung 45W şarj aleti orijinal mi?

Yalan söyleyecek değilim attığın linkte burası açılıyor.

Şu an bende de orası açılıyor. Amazon elendi. Hepsiburada kendi satıcısına ya da Samsung resmi sitesine bakın. Ben biraz önce 65W aldım.

Şu an bende de orası açılıyor. Amazon elendi. Hepsiburada kendi satıcısına ya da Samsung resmi sitesine bakın. Ben biraz önce 65W aldım.

2600 vermek mantıklı gelmedi pek Spigen'e biraz bakacağım yorumları iyi gibi duruyor.

Spigen'e biraz bakacağım yorumları iyi gibi duruyor.

Alınır, Spigen ben 3 tane aldım, evdeki herkes kendi şarj aletini kullansın diyerek, sonra biri birimizin şarj aletine çöküyoruz. Yıllardır kullandığım marka.

Bunlar Samsung PPS destekliyor zaten. Apple'dan da Mfi (made for iPhone) sertifikasi aliyorlar. Cok kenarda kosede kalmis veya tamamen ayri bir sarj protokolu destekleyen bir marka degilse sorun olmaz. Bildigim kadariyla Honor'da olmuyordu sanirsam onun haricinde Samsung - Apple - Xiaomi vs. cogu markada oluyor. Ben ne iPad, ne iPhone ne de MacBook'u mu orjinal sarj aletiyle kullanmadim hep Anker veya Spigen kullaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…