Spigen'e biraz bakacağım yorumları iyi gibi duruyor.

Alınır, Spigen ben 3 tane aldım, evdeki herkes kendi şarj aletini kullansın diyerek, sonra biri birimizin şarj aletine çöküyoruz. Yıllardır kullandığım marka.

Ekran görüntüsü 2026-09-23 161819.webp

Bu tarz ürünler hızlı şarj yapıyor mu gerçekten örneğin; Qualcomm 3.0 veya 4.0 teknoljisini destekleyebilir fakat Samsung veya Apple veyahut diğer Çinli markaların telefonlarını 40W şarj edebiliyor mu? Hepsinin kendisine özgü ayrı bir teknolojisi var.

Bu tarz ürünler hızlı şarj yapıyor mu gerçekten örneğin; Qualcomm 3.0 veya 4.0 teknoljisini destekleyebilir fakat Samsung veya Apple veyahut diğer Çinli markaların telefonlarını 40W şarj edebiliyor mu? Hepsinin kendisine özgü ayrı bir teknolojisi var.

Bunlar Samsung PPS destekliyor zaten. Apple'dan da Mfi (made for iPhone) sertifikasi aliyorlar. Cok kenarda kosede kalmis veya tamamen ayri bir sarj protokolu destekleyen bir marka degilse sorun olmaz. Bildigim kadariyla Honor'da olmuyordu sanirsam onun haricinde Samsung - Apple - Xiaomi vs. cogu markada oluyor. Ben ne iPad, ne iPhone ne de MacBook'u mu orjinal sarj aletiyle kullanmadim hep Anker veya Spigen kullaniyorum.