ysfayd57 4

Uzman
Arkadaşlar selam, Samsung A37 aldık anneme, biliyorsunuz adaptör çıkmıyor. Bende S24 FE var, benimki 25W ama tam kapasite kullansın diyorum ve orijinal 45W şarj aleti arıyorum.

İdefix'te buldum ama satıcı ve ürün yorumları iyi. Orijinal midir ve İdefix'ten hiç alışveriş yapmadım, alınır mı? Başka bulursanız beyazını atabilir misiniz?

Teknosa falan gibi yerler dışında hiçbir şekilde orijinallik garantisi bulamazsın bu tür ürünlerde. Ekstra bir şarj aleti lazım değilse hiç boşuna masraf yapma çünkü şarj etme süresi maks 10 dakika fark ediyor zaten. Çünkü sürekli sabit 45w almıyor telefon, en başında %0 ila %20 aralığında 45 watt alıyor gerisi ortalama 35 watt. Bende S25 Plus var S23'ün 25w şarj aletini kullanıyorum hala. İş yerimde de Samsung servisinin S23 batarya değişimi sonrası hediye verdiği 20 watt şarj aletini kullanıyorum.

Teknosa falan gibi yerler dışında hiçbir şekilde orijinallik garantisi bulamazsın bu tür ürünlerde. Ekstra bir şarj aleti lazım değilse hiç boşuna masraf yapma çünkü şarj etme süresi maksimum 10 dakika fark ediyor zaten. Çünkü sürekli sabit 45W almıyor telefon, en başında %0 ila %20 aralığında 45 watt alıyor gerisi ortalama 35 watt. Bende S25 Plus var S23'ün 25W şarj aletini kullanıyorum hala. İş yerimde de Samsung servisinin S23 batarya değişimi sonrası hediye verdiği 20 watt şarj aletini kullanıyorum.

Annem bazen memlekete gidiyor almışken onu da alalım Spigen çok tavsiye edildi telefonda hızlı şarj diye yazarmı onu kullanınca.

Satıcı önemli. Amazon'dan direkt resmi Samsung Store'dan alın. Ya da Spigen, Anker, belkin gibi markalara yönelin.

Bunu gördüm aklıma yattı gibi ama satıcısı Amazon değil yani orijinal olmayabilirde.

Annem bazen memlekete gidiyor almışken onu da alalım Spigen çok tavsiye edildi telefonda hızlı şarj diye yazarmı onu kullanınca.

Bunu gördüm aklıma yattı gibi ama satıcısı Amazon değil yani orijinal olmayabilirde.

Eder hocam evde 6 adet farklı model Spigen model adaptör var malzeme kaltesi olarakta orijinalden daha güzeler.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-09-23 160545.webp
    Ekran görüntüsü 2026-09-23 160545.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 8