The_Turk

Başarılı
Selamlar. 20 Mart (tarihi hatırlıyorum çünkü Dead by Daylight Mobile'ın kapandığı gündü) tarihinden bu yana Identity V oyununu oynuyorum. Sorun şu ki eğer survivor modda oynuyorsanız katillerin aşırı camping ve tunneling yapma sorunu var. Bu sorun eskiden de vardı ama son birkaç gündür katiller daha agresif oynuyorlar gibi hissediyorum.

Oyun sık güncelleme alıyor. Dün ve ondan önceki günlerde de peşpeşe güncellemeler yayınladılar. Oyun açılırken karşımıza çıkan sürüm notları bölümünde katillere karşı bir şey getirdiklerini göremedim. Gözümden kaçmış da olabilir. İngilizcem iyi değil.

Sorum oyundaki bu aşırı camping ve tunneling sorununa karşı bir şeyler yapılabilir mi? Oyun içi bir taktik ya da strateji önerisi olanlar varsa paylaşabilirlerse sevinirim. Teşekkürler.

Hocam bu Çinli Dbd çakması yerine Roblox üzerinden Violence District oynayın. Oyun neredeyse tamamen Dbd'nin aynısı. Kendine özgün katilleri, perkleri, itemleri vs. var. Identity gibi kalitesiz bir oyun oynuyormuşsun hissi yok ayrıca.

En önemlisi ise anti-tunnel ve anti-camp sistemi var oyunda. Katil belli bir metrede yanınızda fazla durursa kancadan otomatik kurtuluyorsunuz.

Hocam bu Çinli DBD çakması yerine Roblox üzerinden violence district oynayın. Oyun neredeyse tamamen DBD'nin aynısı. Kendine özgün katilleri, perkleri, itemleri vs. var. Identity gibi kalitesiz bir oyun oynuyormuşsun hissi yok ayrıca.

En önemlisi ise anti-tunnel ve anti-camp sistemi var oyunda. Katil belli bir metrede yanınızda fazla durursa kancadan otomatik kurtuluyorsunuz.
Telefondan oynayabiliyor muyuz? Sadece PC içinse hiç gerek yok çünkü PC'de DBD'yi zaten oynuyorum.

Teşekkürler. Oyunu inceleyeceğim. Az önce ekran görüntülerini inceledim de oyunda Michael ve Jason var. :D Lisanslı değillerdir herhalde? Jason, DBD'de bile yok çünkü. 🤨
İsimleri farklı olarak ekleyip kurtulmuşlar herhalde bilmiyorum. Jason'un aklında konuşan kadının replikleri vs. hepsi var oyunda. Bazı diğer karakterlerin oynanışı da DBD'den çalıntı. Jeff the killer (Oyunda ismi The Killer) oynanışı tamamen Legion çakması.

Fakat bu eksi yönlere laf etmiyorum çünkü artı olarak her şeyi oynayarak satın alabiliyorsunuz, skinler, emoteler, perkler, itemler vs. Identity V'da bunları alması çok zor veya paralı diye hatırlıyorum. Üstüne oyun çok daha sade, Çinli çakma bir oyun gibi hissettirmiyor. DBD mobil oynuyormuşum gibi hissettiriyor. Anti camp sistemi bile var daha ne olsun.

Son düzenleyen: Moderatör: