Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 2 Mayıs 2024 #1 Format atıp yeniden kurmuştum, 17 gün kaldı kopyanızı kayıt ettirin tarzı uyarı verip duruyor. Bu süre bittikten sonra ne oluyor, aktifleştirmek zorunda mıyım?
Format atıp yeniden kurmuştum, 17 gün kaldı kopyanızı kayıt ettirin tarzı uyarı verip duruyor. Bu süre bittikten sonra ne oluyor, aktifleştirmek zorunda mıyım?
Çözüm Recep Baltaş 2 Mayıs 2024 Zorundasın yoksa indirmiyor. Ya da sileceksin yazılımı. Kulübe katıl...
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.772 Yer İstanbul 2 Mayıs 2024 #2 Zorundasın yoksa indirmiyor. Ya da sileceksin yazılımı. Kulübe katıl... Artı 0 Eksi Çözüm
Valiant Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.018 Makaleler 1 Çözümler 22 Beğeniler 1.034 Yer Samanyolu Galaksisi 2 Mayıs 2024 #3 Ücretsiz alternatiflere de bakabilirsiniz. Kendi kullandığım uygulama Motrix. Açık kaynaklı bir indirme yöneticisi, teması güzel kullanması basit, torrent desteği de bulunuyor. Motrix A full-featured download manager. motrix.app Bir yıldır güncelleme almıyor fakat şahsen bir sorunla karşılaşmadım ve güncelleme alan forkları da var. FDM, XDM gibi alternatifler de bulunuyor. Artı 0 Eksi
Ücretsiz alternatiflere de bakabilirsiniz. Kendi kullandığım uygulama Motrix. Açık kaynaklı bir indirme yöneticisi, teması güzel kullanması basit, torrent desteği de bulunuyor. Motrix A full-featured download manager. motrix.app Bir yıldır güncelleme almıyor fakat şahsen bir sorunla karşılaşmadım ve güncelleme alan forkları da var. FDM, XDM gibi alternatifler de bulunuyor.
MustafaPC Uzman Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 52 Beğeniler 69 8 Mayıs 2024 #4 Ücretsiz alternatifler malasef IDM kada iyi değil. Artı 0 Eksi