xoosdokex

Başarılı
Arkadaşlar merhaba,
Geçtiğimiz günlerde StartAllBack programının deneme süresi bitti ve lisans satın almak istedim. Ancak ödeme konusunda sitede sorun yaşadım. Hangi yöntemi denediysem ödemem kabul edilmedi. Bunun üzerine Reddit üzerinden nasıl yapabileceğimi araştırdım ve bir yöntem buldum: DLL dosyasını hex editör ile düzenleyerek belirli hex değerlerini değiştirince xor eax, eax; ret oluyor. Bu da deneme süresinin geriye doğru sayılmasını sağlıyor ve programı süresiz olarak deneme modunda kullanabiliyorsunuz.
Nasıl yapıldığını gelin adım adım anlatayım.

1754215523248.webp

StartAllBack deneme süresi uyarısı

Adım 1:
Öncelikle şu siteye gidiyoruz: https://hexed.it/
Bu siteden Open file diyip aşağıdaki konumdaki StartAllBackX64.dll dosyasını açıyoruz:
Kod:
C:\Users\user\AppData\Local\StartAllBack

1754215629955.webp

DLL dosyasını açma ekranı

Adım 2:
Ardından CTRL+F ile şunu aratıyoruz:
Kod:
48 89 5C 24 18 57 48 83 EC 30 48 8D 4C 24 48

Çıkan sonuçta ilgili hex değerlerini düzenleyip ardından Export diyerek dosyayı kaydediyoruz. Kaydedilen dosyayı orijinal DLL dosyası ile değiştiriyoruz.

1754216054070.webp

1754216184666.webp

Hex düzenleme işlemi

Adım 3:
Görev Yöneticisi'nden explorer.exe'yi yeniden başlatıyoruz.

1754216292247.webp

1754216669196.webp

Explorer yeniden başlatılıyor

Sonuç:
Deneme sayacı bundan sonra geriye doğru sayacaktır (örnek: -1, -2) ve lisans uyarısı vermeyecektir.

Bu rehber yalnızca programdaki saçma bir hata ve sitenin ödeme altyapısında yaşadığım sorun nedeniyle hazırlanmıştır. Daha önce lisans satın almıştım, fakat bilgisayarı formatladıktan sonra aynı lisansı kullanamadım. Bu yüzden bu rehberi oluşturdum.

Satın almak isteyenler https://www.startallback.com/ adresinden lisansı alabilir. Ben en kısa zamanda ödemeyi tekrar deneyeceğim.

Not: Bu yöntem yalnızca eğitim amaçlıdır. Geliştiriciyi desteklemek için lisans satın almanız önerilir.

Ben de satın almıştım uzuun yıllar önce, o zaman adı startisback'di. Windows 11 için adı startallback olmuş sanırım. Aynı lisansı kullanabiliyoruz galiba ama denemedim.