Windows 11'inizin görev çubuğu sizi sıktı mı? Başlat Menüsü çok mu büyük?
Muhtemelen duymuş olduğunuz StartAllBack bugünkü konuğumuz.
İlk önce sitesinden indiriyor ve kuruyoruz. Kurduktan sonra Denetim Masası'ndaki
Görünüm ve Kişiselleştirme kategorisinde bulunuyor StartAllBack. Normal bir şekilde aratırsanız bulamazsınız.
Kurduktan 100 gün sonra ürünü satın almanız gerekiyor, 100 gün gayet güzel bir süre.
"Hoş Geldin" bölümünde Windows 11, Windows 10 ve Windows 7 için düşündüğü üç temayı veriyor.
Sağdaki yerlerden Başlat Menüsü ve görev çubuğunu özelleştirebiliyor veya varsayılana döndürebiliyorsunuz.
Ben Başlat Menüsü'nü değiştirip görev çubuğunu varsayılanda tutuyorum. Başlat menüsündeki yerler de özelleştirilebiliyor bu arada.
Sağladığı artıdan özellikler:
Okuduğunuz için teşekkürler! Sağlıcakla kalın, hoşça kalın.
Muhtemelen duymuş olduğunuz StartAllBack bugünkü konuğumuz.
İlk önce sitesinden indiriyor ve kuruyoruz. Kurduktan sonra Denetim Masası'ndaki
Görünüm ve Kişiselleştirme kategorisinde bulunuyor StartAllBack. Normal bir şekilde aratırsanız bulamazsınız.
StartAllBack to fix all Windows 11 deal-breaking UI issues
StartAllBack restores taskbar, start menu, context menus, explorer, sanity, style and order!
www.startallback.com
Kurduktan 100 gün sonra ürünü satın almanız gerekiyor, 100 gün gayet güzel bir süre.
"Hoş Geldin" bölümünde Windows 11, Windows 10 ve Windows 7 için düşündüğü üç temayı veriyor.
Sağdaki yerlerden Başlat Menüsü ve görev çubuğunu özelleştirebiliyor veya varsayılana döndürebiliyorsunuz.
Ben Başlat Menüsü'nü değiştirip görev çubuğunu varsayılanda tutuyorum. Başlat menüsündeki yerler de özelleştirilebiliyor bu arada.
Sağladığı artıdan özellikler:
- Denetim Masası, Çalıştır vb. uygulamalar için karanlık mod
- Klasik Windows fontunu modernize etme (Gelişme > Klasik arayüz için yeni yazı tipi kullan)
- Dosya Gezgini'nin araç çubuğunu değiştirme (Windows Gezgini > Bir Windows Gezgini stili seç)
- Daha güzel bir klasik sağ tuş menüsü
Okuduğunuz için teşekkürler! Sağlıcakla kalın, hoşça kalın.