walter wick Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 826 Çözümler 4 Beğeniler 911 Yer Albuquerque 22 Temmuz 2024 #1 Ana bilgisayarımda IDM ile YouTube'dan video indiremiyorum, aynı ağa bağlı başka bir PC ile denedim onda işe yaradı ama kendi bilgisayarımda farklı tarayıcılar ile de inmiyor.
Ana bilgisayarımda IDM ile YouTube'dan video indiremiyorum, aynı ağa bağlı başka bir PC ile denedim onda işe yaradı ama kendi bilgisayarımda farklı tarayıcılar ile de inmiyor.
Çözüm Recep Baltaş 22 Temmuz 2024 Bu eski sürümde olan bir sorun. Geçtiğimiz günlerde bu sorunu çözen bir güncelleme yayınlandı. IDM‘yi güncelleyin.
Bu eski sürümde olan bir sorun. Geçtiğimiz günlerde bu sorunu çözen bir güncelleme yayınlandı. IDM‘yi güncelleyin.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.077 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.769 Yer İstanbul 22 Temmuz 2024 #2 Bu eski sürümde olan bir sorun. Geçtiğimiz günlerde bu sorunu çözen bir güncelleme yayınlandı. IDM‘yi güncelleyin. Artı 0 Eksi Çözüm
Bu eski sürümde olan bir sorun. Geçtiğimiz günlerde bu sorunu çözen bir güncelleme yayınlandı. IDM‘yi güncelleyin.
KS KS walter wick Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 826 Çözümler 4 Beğeniler 911 Yer Albuquerque 22 Temmuz 2024 #3 Recep Baltaş dedi: Bu eski sürümde olan bir sorun. Geçtiğimiz günlerde bu sorunu çözen bir güncelleme yayınlandı. Idm‘yi güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum. Evet yeni sürüm ile video indirebiliyorum, teşekkürler. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Bu eski sürümde olan bir sorun. Geçtiğimiz günlerde bu sorunu çözen bir güncelleme yayınlandı. Idm‘yi güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum. Evet yeni sürüm ile video indirebiliyorum, teşekkürler.