IDM lisansı çok pahalı değil. Bence alıştığınız bir şeye, yıllarca faydalandıktan sonra 680 ₺ vermemek bilemiyorum. Dışarıdan düzgün bir yemek yediğinizde iki öğün parasına denk geliyor.

AB Downloader'ı Neowin de indirip denemeye çalıştım. Galiba IDM ile çakıştı ve tarayıcıyı algılamadı. Denenebilir ama IDM tamamen kaldırmanız gerekebilir.

Tarayıcıdaki parallel downloading ayarının ben de doğru çalıştığını görmedim. Ayrıca tarayıcıdaki indirme arayüzleri IDM kadar detaylı ve yeterli değil.

IDM lisansı çok pahalı değil. Bence alıştığınız bir şeye, yıllarca faydalandıktan sonra 680 ₺ vermemek bilemiyorum. Dışarıdan düzgün bir yemek yediğinizde iki öğün parasına denk geliyor.

AB Downloader'ı Neowin de indirip denemeye çalıştım. Galiba IDM ile çakıştı ve tarayıcıyı algılamadı. Denenebilir ama IDM tamamen kaldırmanız gerekebilir.

Tarayıcıdaki parallel downloading ayarının ben de doğru çalıştığını görmedim. Ayrıca tarayıcıdaki indirme arayüzleri IDM kadar detaylı ve yeterli değil.
Bu konuda size çok katılıyorum, aslında almak lazım. Sonuç olarak yıllarca alıp da hiç vermemek doğru değil. Almayı da düşünüyorum ama her seferinde "buna bu kadar vereceğime gider oyun alırım" düşüncesi sarıyor. Yıllarca ücretsiz kullanmaktan doğan bir durum olsa gerek :) zaten kullandığım her yazılımı satın aldım bir tek bu kalmıştı. Diğerlerini denedikten sonra ısınamazsam alacağım. İlgili site kendi sitesi gibi duruyor fakat kendi sitesinde fiyatlar daha yüksekti. Güvenilir mi?

Kendi sitesi yerel satıcı olarak buraya yönlendiriyor. Güvenilir, ben de bu siteden almıştım.

Ben de uzun zamandır IDM kullandıktan sonra ab Downloader'e geçtim bariz şekilde eksikleri var ama hem açık kaynaklı hem de sadece dosya indirecekseniz işinizi çok rahat görür IDM için en fazla bağlantı sayısı 32 iken ab için en fazla 8 yine de işinizi görecektir.

Hic ugrasmadim, hak ettigini de dusunerek satin aldim.