İdmana gitmeden mastürbasyon yapılırsa performans artar mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kraxius
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 965
  • Etiketler Etiketler
    performans

Dediğinizden anladığım kadarıyla sadece mastürbasyon ile alakalı bir durum.

Misal, ben bir ağırlığı kaldırırken en sevmediğim şeyi/şeyleri aklıma getiririm. Bu sayede anlık sinirim dolayısıyla adrenalin seviyem artar ve ağır kiloyu kaldırabilirim.

Dediğinizden anladığım kadarıyla sadece mastürbasyon ile alakalı bir durum.

Değil, sadece hormonla ilgili bir durum. Yolda sana göre çok hoş olan bir kadın görüp uyarılsan da benzer performans artışı yaşarsın, o dozda hormonu durduk yere iğneyle saplayıp spora gitsen de. Hormon arttığı anda fiziksel performans da artar. Gerginlik telaş vb. anlarında çıkan kortizol ise tam aksine performansı düşürebilir mesela kirayı nasıl ödeyecem diye düşünen biri kafası rahatkene göre daha az performans sergiler. 7 yaşındayken sana karşı şerefsizlik yapan komşu çocuğunu aklına getirirsen de anlık sinirle daha yüksek ağırlık kaldırırsın belki ama testosteron artışı kadar uzun bir etkisi olmaz anca 1 kere kaldırırsın 1 set boyunca değil.

Öncelikle, bir insanın beyni kesin bir şekilde köpeğin beynine benzememesine karşın benzer bir koşullanmaya sahiptir. Bu durumu insan öğrenerek algılayabilir ancak aynı zamanda öğrenerek algıya kavuşamayabilir. Bu sebeple çoğunluğa göre söyledim.

Konuyla alakasız bir kopyala yapıştır, attığın şey spor öncesi veya sonrası ejakülasyonun zararları hakkında tartışan bir grup farklı forum insanıyken buradaki konu ortada ejakülasyon olmadan uyartı olması.

@Big Boss konuyu tekrar okudum ilk linki hızlıca okurken bir cümleyi yanlış anlayarak bununla ilgili okumuşum ikinci link ezbere oldu.

İdmana gitmeden bir süre önce sağlam mastürbasyon yapsam tam geleceği anda bıraksam. Sonra salona gitsem testo artışından performansım artar mı? Gelince de işi bitiririm zaten.

Çok çok ufak bir artış olur ama yapacaksan 1 saat önce yap ayrıca gelmeden bırakmak ne bileyim içinde ukte falan kalır bence.

Şu an kendimi bu reis gibi hissediyorum, ama salondan atılıcam bağırırsam geçen de makinenin ipini kopardım çoştum resmen.

Bağımlı olmayacak kadar iraden varsa kim seni tutar. Yapmaman tavsiyem, faydasından çok zararı var (bence faydası da yok).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…