Kadirizm

Uzman
Yer
Kayseri
IELTS sınavına çalışmak için site arıyorum en iyi site sizce hangisi? Orta seviye İngilizcem var karşımdakini anlayabiliyor konuşabiliyorum ama hatalarımda mevcut bazen kişinin konuşma tarzına göre hiç anlayamıyorum bazen de yarsını anlayabiliyorum geri kalanını anlamıyorum.

Cambly diye bir site keşfettim ne kadar kaliteli bilmiyorum bir de IELTS simon adında başka bir site var biri 40 TL iken diğeri 50 sterlin arada fazla fark olur mu acaba?

Ben ielts academicten 8 aldım. Ekstra ingilizceye çalışmadım doğal ingilizcenle gir sınava çünkü ezberlenmiş kalıpları biliyorlar ve fark ediliyor. Sadece sınavın formatının nasıl olduğuna bak. Sana sorulan sorularla ilgili cevaplar ver. Kimsenin bilmediği kelimeleri cümleye uygun değilse kullanma. Ben gayet günlük bir ingilizceyle 8 aldım. Kısaca doğal ingilizceni kullanman ve sınav formatına bakman yeterlidir.

Ben IELTS academicten 8 aldım. Ekstra ingilizceye çalışmadım doğal ingilizcenle gir sınava çünkü ezberlenmiş kalıpları biliyorlar ve fark ediliyor. Sadece sınavın formatının nasıl olduğuna bak. Sana sorulan sorularla ilgili cevaplar ver. Kimsenin bilmediği kelimeleri cümleye uygun değilse kullanma. Ben gayet günlük bir ingilizceyle 8 aldım. Kısaca doğal ingilizceni kullanman ve sınav formatına bakman yeterlidir.

Nedense stres oldum şu sıralar çünkü 6 ve üzeri almam lazım son birkaç ayım kaldı. Günümün çoğu İngilizce videolar, belgeseller izleyerek ve yabancılarla konuşarak geçiyor ama adamın birinin konuşmasını anlamakta güçlük çekeyim direk bütün moralim yerle bir oluyor. 8 seviyesini şu ana kadar ana dil seviyesi olarak biliyordum ama çok şaşırdım çalışmadan nasıl yaptınız ne yaparak bu seviyeye geldiniz?

Nedense stres oldum şu sıralar çünkü 6 ve üzeri almam lazım son birkaç ayım kaldı. Günümün çoğu İngilizce videolar, belgeseller izleyerek ve yabancılarla konuşarak geçiyor ama adamın birinin konuşmasını anlamakta güçlük çekeyim direk bütün moralim yerle bir oluyor. 8 seviyesini şu ana kadar ana dil seviyesi olarak biliyordum ama çok şaşırdım çalışmadan nasıl yaptınız ne yaparak bu seviyeye geldiniz?
Ekstra bir şey yapmadım. Günümün çoğu ingilizce içerikle geçiyordu zaten senin şu an yaptıgın gibi.

Sadece sınav formatına baktım. Mesela sorulan soruya tam bir cevap vermen gerekiyor deniliyordu. Bize pandaların koruma altına alınıp nesillerini öyle devam ettirmeleri doğru bir karar mıdır diye sormuşlardı. Ben de kısaca bnce hayır ölmeleri gerekiyor evrime göre flan demiştim. Ordan 7.5 almıştım.