IELTS'de 6 puan en kısa sürede nasıl alınır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zetrise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 37
  • Etiketler Etiketler
    ielts nasıl

Zetrise

Başarılı
İngilizcem okuduğumu biraz anlama seviyesinde iyi, sadece listening ve writing çok yok bende. İtalya'da üniversite okumak istiyorum. En kısa sürede nasıl IELTS'de 6 puan yaparım acaba? Taktikleriniz nelerdir, ne yapmalıyım? Beni aydınlatırsanız sevinirim.

Listening geliştirmek için film izleyebilirsin ve yabancılarla oyun oynayabilirsin. Benim speaking ve listening bu şekilde gelişmişti. Writing için ise bol bol kelime çalışman lazım yani kelime yazılışlarını bilmelisin. Grammar bilgin var sanırım cümleyi kurmada problem yaşamazsın.

Grammar bilgim yok hocam. Sadece yazılanı okuyabiliyorum, anlarım. Listening'im, writing'im, hele ki speaking'im hiç yok.

Grammar bilgim yok hocam. Sadece yazılanı okuyabiliyorum, anlarım. Listening'im, writing'im, hele ki speaking'im hiç yok.
İyi akşamlar hocam seviyeniz hakkında ne düşünüyorsunuz daha iyi yorum yapabilmek için soruyorum.

İyi akşamlar hocam seviyeniz hakkında ne düşünüyorsunuz daha iyi yorum yapabilmek için soruyorum.
Hocam A2 ye giriş gibi düşünebilirim aslında tmeel düzeyde konuşup yazabilirim daha ileriye gitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…