Max Verstappen 12
Yetkin
Arti olarak IELTS'e kesin kayit yaptirdiktan sonra erisime acilacak bir portal var. Iste oradaki sorular formati anlamak acisindan cok onemli. Normal bilginin uzerine yardimci olacaktir.
Anladım hocam. Dizi film kurtarmaz o zaman çünkü bol vakit olması lazım. Öncelikle YKS'ye odaklan iyi bir üniversite tutturursan yurt dışında zaten okuyabilirsin. Vaktin varsa okuldaki e-twinning gibi projelere katıl çok zamanını almaz ama oradaki belgeler yurt dışı için işine yarar. Öncelikle YKS'ye odaklan ama.Hocam, dedikleriniz güzel de hem YKS hem İngilizce çalışacağım. Ben YKS'ye 6, İngilizceye 4 saat ayırıyorum. Yurtdışında okuyacağım, aslında ben onun için 4 yıllık bir üniversite tutturmam lazım ve YKS'de çalışıyorum. Bir de ekstra olarak SAT sınavına da gireceğim; en geç, en kötü senaryo 6 Mart'taki SAT sınavına gireceğim. Yani zor durumdayım şu an.
Hocam, zaten mezuna kaldım. Ama yurtdışında okumak istiyorum, buna karar verdim; Polito'da okuyacağım. İyi bir üniversite tutturmam eğer Boğaziçi, İTÜ vesaire bahsediyorsanız, OBPM düşük olduğu için imkansız. En fazla Marmara, Sakarya giderim. Şu an için tek engelim YKS tarihinin yurtdışındaki üniversitelerin başvuru tarihinden geç açıklanması. 4 yıllık bir bölümü tutturmam yeterli sadece; ancak baktım, burs falan kabul edilmedi, yurtdışı seçeneği de kalkıyor. Bu sefer de elimdekinden olabilirim. Tek sıkıntım bu, şu an hocam, yoksa hiçbir engel yok.Anladım hocam. Dizi film kurtarmaz o zaman çünkü bol vakit olması lazım. Öncelikle YKS'ye odaklan iyi bir üniversite tutturursan yurt dışında zaten okuyabilirsin. Vaktin varsa okuldaki e-twinning gibi projelere katıl çok zamanını almaz ama oradaki belgeler yurt dışı için işine yarar. Öncelikle YKS'ye odaklan ama.