- Makaleler
- 2
Arkadaşlar kasam biraz uzak kaldığı için sol taraftaki kulaklık biraz rahatsız ediyor. 3.5 mm uzatıcı alırsam sorunu çözebilir miyim? Önerebileceğiniz var mı?
Herhangi bir dip ses, çamurlaşma var mı hocam? Teşekkürler öneri için.Epz Q1 Pro'da bunu kullanıyorum güzel.
VegGieg 3.5mm TRSS Aux Kulaklık Mikrofon Ses Uzatma Kablosu 2 Metre : Amazon.com.tr: Elektronik
VegGieg 3.5mm TRSS Aux Kulaklık Mikrofon Ses Uzatma Kablosu 2 Metre : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Herhangi bir dip ses, çamurlaşma var mı hocam? Teşekkürler öneri için.
Arkadaşlar kasam biraz uzak kaldığı için sol taraftaki kulaklık biraz rahatsız ediyor. 3.5 mm uzatıcı alırsam sorunu çözebilir miyim? Önerebileceğiniz var mı?
Hocam iki tarafı erkek ama bunun. Bir tarafı dişi bir tarafı erkek olması lazım.1.5 yıldır bu uzatma ile kulak içi kulaklık kullanıyorum, ne bir cızırtı ne de başka kablodan kaynaklı sorun yaşadım. Tek geçerim.
Daha önce farklı bir marka almıştım, tozlanmadan kaynaklı kopmalar oluyordu, cızırtı yapıyordu ama bu üründe hiç sorun yaşamadım.
Ugreen 90 Derece L Tipi 3.5 mm Aux Ses Kablosu Mavi 1.5 Metre : Amazon.com.tr: Elektronik
Ugreen 90 Derece L Tipi 3.5 mm Aux Ses Kablosu Mavi 1.5 Metre : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Type-C - Type-a mı yoksa Type-C - 3.5 mm'mi olacak hocam?
Hangisi daha uyguna geliyorsa. Bir arkadaş geçen denedi sıkıntı yaşadı ona da soralımType-C - Type-a mı yoksa Type-C - 3.5 mm'mi olacak hocam?