Merhaba, Wraith'den Tangzu Waner SG II kulaklığını aldım. 2 hafta içinde sol kulaklıktan az ses gelmeye başladı. Servise gönderdiğimde filtresi kulak kirinden dolayı tıkanmış diye geri gönderdiler. Kulaklığın filtrelerini çıkardım, bu kulaklığı filtresiz kullanmak bana problem yaratır mı yoksa filtre almak zorunda mıyım? Almam gerekiyorsa Türkiye'de satan bir yer varsa nereden alabilirim, kendim bulamadım.
Detaylar
Kim cevapladı?E filtre sonuç olarak. Sen filtreyi çıkartırsan sıradaki aşamada direkt hoparlörler tıkanacak.
Her gün temizliyorum neredeyse ondan yana bir problem yok ama ne yaparsam yapayım her kulaklıkta sol tarafta oluyor bu problemBu sefer pislik filtrede değil doğrudan içeride birikecek. Kulak temizlemek bir çözüm olabilir.![]()
Lucii
Becerikli
Her gün temizliyorum neredeyse ondan yana bir problem yok ama ne yaparsam yapayım her kulaklıkta sol tarafta oluyor bu problem
önceki kulaklığım IEM değildi ama uzun süre filtresiz kullandım bir problem olmadı ama IEM'lerde sürücü vs. daha yakın mı onu bilmiyorum o yüzden soruyorum diğer kulakiçi kulaklıklar gibi filtresiz kullanabilir miyim diyeE filtre sonuç olarak. Sen filtreyi çıkartırsan sıradaki aşamada direkt hoparlörler tıkanacak.
Bu sefer pislik filtrede değil doğrudan içeride birikecek. Kulak temizlemek bir çözüm olabilir.![]()
önceki kulaklığım IEM değildi ama uzun süre filtresiz kullandım bir problem olmadı ama IEM'lerde sürücü vs. daha yakın mı onu bilmiyorum o yüzden emin olamıyorum diğer kulakiçi kulaklıklar gibi filtresiz kullanabilir miyim diyeE filtre sonuç olarak. Sen filtreyi çıkartırsan sıradaki aşamada direkt hoparlörler tıkanacak.
Tangzu Wan’er SG var bende de. Bahsettiğiniz gibi sol taraftan ses az gelmeye başlayınca filtresini çıkardım ve ses seviyesi ciddi şekilde yükseldi. Normalde %70 seste kullanırken şu an yaklaşık %40 seviyesinde kullanıyorum. Buna rağmen bazen sesler hâlâ patlayabiliyor. Ayrıca arkadaşların da dediği gibi içine kir birikiyor ve temizlemesi daha zor oluyor. Açıkçası çok tavsiye etmem.
Tangzu WAN'er SG var bende de. Bahsettiğiniz gibi sol taraftan ses az gelmeye başlayınca filtresini çıkardım ve ses seviyesi ciddi şekilde yükseldi. Normalde %70 seste kullanırken şu an yaklaşık %40 seviyesinde kullanıyorum. Buna rağmen bazen sesler hâlâ patlayabiliyor. Ayrıca arkadaşların da dediği gibi içine kir birikiyor ve temizlemesi daha zor oluyor. Açıkçası çok tavsiye etmem.
Peki ne zamandır filtresiz kullanıyorsunuz bir de filtre olmayınca nasıl temizleyebiliyorsunuz. Filtresini çıkardığım için tekrar takamıyorum, satın alabileceğim bir yerde yok sanırım Türkiye'de o yüzden ben de filtresiz kullanıcam muhtemelen
Ben de yeni çıkardım hocam, daha 3-4 gün ancak olmuştur. Her gün silikonlarını çıkarıp temizliyorum, şu ana kadar iç kısmında herhangi bir kir görmedim. Görsem de muhtemelen kürdanla falan almaya çalışırım. Sanırım bu kulaklığın kronik sorunu. Ben 1. versiyonunu kullanıyorum, tanıdığım bir kişide daha aynı sorun vardı. 2. versiyonda da aynı sorunun devam etmesi üzücü olmuş.Peki ne zamandır filtresiz kullanıyorsunuz bir de filtre olmayınca nasıl temizleyebiliyorsunuz. Filtresini çıkardığım için tekrar takamıyorum, satın alabileceğim bir yerde yok sanırım Türkiye'de o yüzden ben de filtresiz kullanıcam muhtemelen
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-