Telefonum iPhone 12 ve IEM kulaklığımı bunda kullanmak istiyorum. Fakat bir türlü o Lightning-3.5mm jack dönüştürücüyü bulamadım. Bilen varsa link atabilir mi veya almış olup da memnun olan?

Şu an stokta yok ama yine de ekleyeyim:

Şu an stokta yok ama yine de ekleyeyim:
Bunun yorumları kötü ama bu nasıl olur acaba. Aktif olarak üretilmeyen bir dönüştürücünün bu kadar pahalı olması da üzdü biraz.

Bunun yorumları kötü ama bu nasıl olur acaba. Aktif olarak üretilmeyen bir dönüştürücünün bu kadar pahalı olması da üzdü biraz.

Hocam artık Apple ürünlerinde Type-C'ye geçiş yaptığı için normal böyle az ürün olması, size gönderdiğim Apple'ın "MMX62ZM/A" model ürünü bence gayet iyi, ayrıca bundan başka "kaliteli" diyebileceğim ürün yok, çok basit bir şey gibi görünse de diğerleri hep yan sanayi kalitesiz dandik ürünler, örneğin bağlanan kulaklık soketi biraz oynasa seste titremeler yapması, veya ses kalitesinde düşüş olması vs. gibi sorunlar olur. Ben yeni alacağım cihazda Type-C dönüştürücülü olanı alacağım, maalesef artık çoğunlukla 3.5mm Jack girişli yüksek veya orta seviye cihaz üretilmiyor, yazılı olmayan bir düzen kuruldu yani. Cihaza diğer donanım elemanlarını sığdıralım veya büyütelim diye 3.5mm Jack girişini geliştirip daha kompakt bir duruma getirmek yerine tamamen kaldırıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam artık Apple ürünlerinde Type-C'ye geçiş yaptığı için normal böyle az ürün olması, size gönderdiğim Apple'ın "MMX62ZM/A" model ürünü bence gayet iyi, ayrıca bundan başka "kaliteli" diyebileceğim ürün yok, çok basit bir şey gibi görünsede diğerleri hep yan sanayi kalitesiz dandik ürünler, örneğin bağlanan kulaklık soketi biraz oynasa seste titremeler yapması, veya ses kalitesinde düşüş olması vs. gibi sorunlar olur. Ben yeni alacağım cihazda Type-C dönüştürücülü olanı alacağım, maalesef artık çoğunlukla 3.5mm jack girişli yüksek veya orta seviye cihaz üretilmiyor, yazılı olmayan bir düzen kuruldu yani. Cihaza diğer donanım elemanlarını sığdıralım veya büyütelim diye 3.5mm jack girişini geliştirip daha kompakt bir duruma getirmek yerine tamamen kaldırıyorlar.

Ya aslında yazın telefon değiştireceğim gibi duruyor ama IEM kulaklık kullanmak çok zevkli olduğu için böyle bir arayışa girdim yoksa gerek kalmaycaktı Type-C dönüştürücüm var. Neyse alayım bari zevkimizden ödün vermiyoruz yine :D

Son düzenleme: