akif42

Yetkin
Kulak üstü kulaklıkdan çok farkı var mı? Oyunda daha rahat ses kasılır mı? müzik günlük kullanımda rahat mı? Değer mi? Gibi aklımda çok sorular var, detaylı anlatabilir misiniz?

Modele göre değişir hocam, bence kulak üstünden daha iyi. Oyun oynayacağım zaman kulak üstü kullanıyorum geri kalan her şey için IEM.

Dusuk butcede alacagin headsetler yerine daha mantikli olan kulaklik cesidi. Daha rahat ses kasiliyor bana gore. Gunluk kullanim icin alacaksan mutlaka mikrofonlu bir model tercih et. Bence oldukca f/p'ler. Butceye gore oneri sunabilirim.

Dusuk butcede alacagin headsetler yerine daha mantikli olan kulaklık cesidi. Daha rahat ses kasiliyor bana gore. Gunluk kullanim icin alacaksan mutlaka mikrofonlu bir model tercih et. Bence oldukca F/P'ler. Butceye gore oneri sunabilirim.

bu kulaklık nasıldır hocam cok bütçem yok. Max 2K.

bu kulaklık nasıldır hocam cok bütçem yok. Max 2K.
Bunu al derim gunluk kullanim icin. Kasada Type-C cikisi var mi?

Genellikle oyun için kullanacağım ses kasma odaklı olan oyunlarda işimi görür değil mi hocam. Maalesef Type-C yok galiba.

Bu kulaklık 700 civarı bir şey değil miydi ya? Ne ara 2k bandında oldu? Vay arkadaş.

Hiç 700 TL olmadi. En dusuk fiyati 1.299'du.

O zaman 3.5 mm + mikrofonlu versiyonu alabilirsin. Gayet iyi bir IEM oyun icin.

Hocam benim kasamda Type-C girişi var ancak kasa bayağı uzakta kalıyor. Truthear Zero red kullanıyorum 3.5mm girişi var. En az 1 metrelik dönüştürücü kablo fazlasıyla yeterli olur. Önerebileceğiniz bir kablo var mı acaba?

Type-C to 3.5mm kablo