Kulak üstü kulaklıkdan çok farkı var mı? Oyunda daha rahat ses kasılır mı? müzik günlük kullanımda rahat mı? Değer mi? Gibi aklımda çok sorular var, detaylı anlatabilir misiniz?
Dusuk butcede alacagin headsetler yerine daha mantikli olan kulaklik cesidi. Daha rahat ses kasiliyor bana gore. Gunluk kullanim icin alacaksan mutlaka mikrofonlu bir model tercih et. Bence oldukca f/p'ler. Butceye gore oneri sunabilirim.
Dusuk butcede alacagin headsetler yerine daha mantikli olan kulaklık cesidi. Daha rahat ses kasiliyor bana gore. Gunluk kullanim icin alacaksan mutlaka mikrofonlu bir model tercih et. Bence oldukca F/P'ler. Butceye gore oneri sunabilirim.
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Hocam benim kasamda Type-C girişi var ancak kasa bayağı uzakta kalıyor. Truthear Zero red kullanıyorum 3.5mm girişi var. En az 1 metrelik dönüştürücü kablo fazlasıyla yeterli olur. Önerebileceğiniz bir kablo var mı acaba?